KATEGORI: Partnernyheder

Sådan faciliterer Kragerup Gods teambuilding i vintermånederne

7. December 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Der er altid masser af smil og latter, når der laves aktiviteter og teambuildingøvelser under solens stråler, og termometeret viser tocifrede plusgrader. Men hvad gør man når både temperaturen og sneen pludselig falder? På Kragerup Gods har de udnyttet deres unikke rammer og nytænkt brugen af deres lade for at give konferencegrupper mulighed for at lave aktiviteter – hele året rundt.

Kornladen skifter kulisse

Hotel og konference venuet Kragerup Gods var traditionelt udelukkende et landbrug. Dette består stadig i dag ved siden af hotelforretningen og giver nogle unikke muligheder for at tænke kreativt. Det kan konferencegrupper, der besøger Kragerup Gods, nu nyde godt af. De tilbyder nemlig teambuilding i ly for vind og vejr i vintermånederne, da aktiviteterne rykkes ind i den store kornlade. Her er der både plads til mange forskellige aktiviteter men også til kollegial hygge over en kop kaffe mellem øvelserne.

Ny samarbejdsøvelse er en favorit

Kragerups eget eventteam af instruktører faciliterer et bredt udvalg af teamaktiviteter lige fra fysiske samarbejdsøvelser til hjernevidende opgaver, der tester holdets taktiske evner. Nogle af favoritterne omfatter Bueskydning, Hejs flaget og den helt nye aktivitet, Taktikeren, der indeholder otte forskellige opgaver, der skal løses på tid. Denne øvelse kræver planlægning samt godt overblik og træner gruppens samarbejds- og kommunikationsevner.

Sammensæt selv programmet

Hvad jeres team skal arbejde med, ved I bedst, og Kragerup Gods’ kyndige medarbejdere står klar til at omsætte jeres behov til et færdigt program, hvor I kommer rundt om alle de ønskede fokusområder.

Læs mere om teambuilding i vintermånederne og kontakt Kragerup Gods her

Er du nysgerrig på mødefaciliteterne på Kragerup Gods? Så læs mere her på deres profil.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG