KATEGORI: Partnernyheder

Sådan sætter man gang i julefesten på Kragerup Gods

23. August 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Kragerup Gods har skabt de perfekte rammer for en fantastisk firmajulefrokost i år – de er festlige, sjove og maden er helt i top. Du kan aldrig gå galt i byen med en julefrokost med livemusik og dans, og netop livemusikken er noget nyt ved julefesterne på godset.

I år kan du nemlig opleve seks-mandsbandet Goosebusters, der er kendt for at få gang i festen og ikke mindst i dansegulvet. Festmusikken spiller for fuld skrue i flere timer med alle de bedste hits og julesange. Bandet spiller musik fra alle årtier, helt tilbage fra 80’erne til i dag, så I kan tage en svingom til alt jeres yndlingsmusik. Lyden og energien er i top, når Goosebusters går på scenen til en festlig julefrokost på Kragerup Gods.

De fælles julefrokoster på godset afholdes i kviestalden, hvor gæsterne vil sidde sammen med andre selskaber, og sammen skabe den gode julestemning, der kun bliver bedre af at svinge hofterne på dansegulvet sammen, når livemusikken starter. Julefrokosten på Kragerup er derfor ideel til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at deltage i en stor julefest. De dygtige kokke på godset vil sammensætte den perfekte julebuffet, der består af gode råvarer og de klassiske juleretter, og de kyndige tjenere vil servere julebryg og andre kolde drikkevarer fra den frie bar.

Så ta’ kollegaerne med til årets julebal på Kragerup Gods og få en julefrokost I sent glemmer.

Læs mere om Kragerup Gods her på deres profil hos Danske Konferencecentre.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG