KATEGORI: Partnernyheder

Sæt dit team godt op til 2024

21. November 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Efteråret viser sig for alvor disse dage, og det betyder, at det er tid til at få lagt jeres kick-off for 2024 i kalenderen. Begynd det nye år i inspirerende rammer på Kragerup Gods og giv dine medarbejdere ny drivkraft ved at komme ud af de vante omgivelser. Det er en mulighed for at gøre status for året, men også for at genopfriske målsætninger og få ny motivation.

De unikke rammer på Kragerup Gods kan ikke undgå at sætte gang i kreativiteten og supplerer i mødet med aktive teamaktiviteter, får I med garanti grin og smil på læben.

Rundt om bordet eller foredrag?

Uanset om I er en stor arbejdsplads eller et mindre hold, så har Kragerup Gods et lokale, der passer til jer. I hovedbygningen kan I holde til i et af de herskabelige konferencelokaler. De er perfekte til jer, der som mindre gruppe, foretrækker at sidde sammen om et langbord. Er I derimod en større virksomhed, så kan den smukke Kviestald anbefales. Her kan I kan sidde op til 250 personer i biografopstilling.

Få ny energi med indendørs teamaktiviteter

Teambuilding er sundt og sjovt for dine medarbejdere hele året, og derfor har Kragerup Gods og Aktivitetspark gjort det muligt at lave flere øvelser i ly og læ i den store kornlade. Prøv eksempelvis fysiske samarbejdsøvelser eller aktiviteter, der er god underholdning og ryster teamet sammen.

Kragerup Gods står til rådighed med sparring omkring hvilke aktiviteter, der matcher jeres behov.

Læs mere om mulighederne for kick-off i 2024 og find kontaktoplysninger her

Eller læs mere om Kragerup Gods på deres profil hos Danske Konferencecentre her

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG