KATEGORI: Partnernyheder

Sæt dit team i bevægelse på Kobæk Strand Konferencecenter

5. March 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Udnyt naturen og det friske vejr til at tage en pause – hos Kobæk Strand Konferencecenter tilbydes mange forskellige aktiviteter både i skoven og i vandet. Med hotellets placering ved Storebælt er der rig mulighed for en tur på vandet i kajak eller gummibåd, og samtidig indbyder de grønne græsarealer til kreativ teambuilding.

Hos Kobæk Strand Konferencecenter kan du holde møder, kurser, firmafester og konferencer med havudsigt og smuk natur omkring jer. Her er det muligt at trække stikket ud ved at tage en frokostkurv med på stranden eller sætte tempoet op med gummibådsræs og rappelling ned af en silo. Det er muligt at booke tre bevægelsespakker: Brain break, Icebreaker og Playbuilding, som alle indeholder forskellige tidsintervaller og aktiviteter.

Teambuilding på land

Kobæk Strand har udviklet et underholdende vin-og gastronomi orienteringsløb, hvor man ved hver post skal besvare spørgsmål fra vinens verden. På nogle af posterne er det sidste spørgsmål en lille blindsmagning, hvor man skal gætte hvilken vin/ingrediens der smages. En anden aktivitet er madlavning over bål med brug af årstidens råvarer, hvor det er op til jer at sammensætte menuen og være kreative.

Skal der fart over feltet, er det muligt at forsøge sig med luftgeværskydning, cykelbane og adventure race. En unik oplevelse kunne være handle – og forhindringsbanen på Korsør Brand- og Redningsskole, hvor deltagerne skal igennem ild og vand, røgdykkerbane mm. i bestræbelserne på at finde de ting, som skal bruges til løsning af en opgave. Samme sted tilbyder også en containerøvelse med en masse sjove opgaver i en 2 etagers beboelsescontainer.

Til vands og i luften

Test jeres samarbejdsevner i kajakpolo eller et udfordrende ræs med gummibåde, hvor I selv skal pumpe båden op, løbe gennem sandet og padle under fælles kommando. Sejl enten på havet eller på det beskyttende farvand langs fjorden. Det er også muligt at nyde en rolig kanotur langs fjorden f.eks. med et møde i det fri. Har I appetit på opgaver i højderne, tilbydes der også træklatring.

Kobæk Strand ligger lige ud til Storebælt på den sydvestlige del af Sjælland og mindre end 75 minutters kørsel fra København.

Du kan læse meget mere om aktiviteterne hos Kobæk Strand her og så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG