KATEGORI: Partnernyheder

Sæt fart på 2023!

16. December 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Sæt fart på 2023 hos Sallie’s Race Lounge, hvor de både kan tilbyde unikke 50’er omgivelser, saftige burgere og en tur på verdens største indendørs gokartbane!

Start dagen i en tidslomme, der tager én tilbage til Amerika i 50’erne, hvor bl.a. rockabilly musik, gokart og farver prægede kulturen. Man vil derfor opleve, at der ikke er sparet på det spraglede tapet, og at væggene er fyldt med billeder, der fortæller gokartens historie.

Og hvad kunne være mere nærliggende, når man deler hus med Racehall og dermed har verdens største indendørs gokartbane som udsigt?

Kombiner derfor din dag med en tur på gokartbanen, og konkurrer om at stå på toppen af podiet samt den evige håneret overfor kollegaerne.
Der er mulighed for at kører et F1 Race på enten 30 eller 60 minutter, hvor det gælder om at have den hurtigste omgangstid, og er man 12 personer eller mere vil man få banen helt for sig!

Det er derfor helt oplagt at komme et smut forbi os, hvis man vil prøve noget anderledes, og lave lidt uskyldig kollegial konkurrence.

Og så skal dagen selvfølgelig starte eller slutte med Sallies utrolig populære burgere, som fås i forskellige afskygninger!

Læs mere om Sallies Race Lounge her og kontakt os for booking af unikke mødesteder med masser af sjove og skæve aktiviteter.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG