KATEGORI: Partnernyheder

Saltoftehus er ny partner hos Danske Konferencecentre

16. January 2018
Ditte Rønne Jakobsen

På Saltofte Gods’ moderne konferencecenter Saltoftehus kan du mærke naturens magiske og terapeutiske  indflydelse på en møde- eller kursusdag – omgivet af ejendommens egne jorde, skov og marker. Hvis du synes, at det kunne være ideelt at holde dit møde udendørs i de smukke omgivelser, er der mulighed for det. Med naturen i centrum og et værtskab fokuseret på den høje kvalitet og den personlig service, samt skønne kulinariske oplevelser, er der skabt rum og ro til, at du kan komme i mål med dit arrangement både fagligt og socialt.

Fred, idyl og helt moderne konferencefaciliteter

Konferencecenteret Saltoftehus ejes og drives af Birgitte Boserup og ligger på Saltofte Gods, som ejes af Niels Boserup. På Saltoftehus er de gamle bygninger hestestalden, frugtlageret og elevfløjen indrettet til et moderne konferencecenter med flere konferencelokaler, grupperum, stue, lounge og restaurant med havestue. Frugtlageret er stedets største konferencelokale med en kapacitet på op til ca. 80 personer. Alle lokaler har topmoderne av-udstyr og hurtigt trådløst internet.

Som noget helt særligt har du mulighed for at afholde dit møde i en af de udendørs mødelokaler i haven eller i en hytte i skoven – en ultimativ måde at mærke naturens magi og indflydelse og et spændende sted at tænke store tanker helt uforstryrret.

Den kulinariske oplevelse er i højsæde på Saltoftehus. I Saltoftehus’ køkken laves alt fra bunden med fokus på brugen af lokale kvalitetsråvarer i sæson. Som noget helt særlig kan du vælge at få dækket op til middag i skoven med fakler og kandelabre, som lyser op under træernes kroner og skaber en stemning som i elverkongens grønne sal.

I tilknytning til konferencefaciliteterne har Saltoftehus 21 moderne indrettede hotelværelser.

Nytænkende teambuilding

Saltoftehus gør meget ud af at tilbyder en lang række spændende aktiviteter, som kan krydre dit arrangement og udfordre både fysikken og hjernen.

Som noget relativt nyt tilbyder Saltoftehus Team Driving Challenge (TDC) på egen bane under instruktion af professionelle i racerløbsbranchen. Derudover kan du fx booke:

  • Gastronomisk Teambuilding med Saltoftehus’ kok
  • Målskydning på skive med egen skydeinstruktør
  • Laser Lerdue skydning
  • Karate Coaching
  • Mountain bike ræs i skovene
  • Seqway kørsel
  • Ballonflyvning
  • Foredrag og meget mere

Du kan læse mere om Saltoftehus her, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG