KATEGORI: Partnernyheder

Sandbjerg Gods er ny partner hos Danske Konferencecentre

3. April 2018
Ditte Rønne Jakobsen

På Sandbjerg Gods får I elegante og naturskønne rammer til jeres møde eller konference. Godset er beliggende ved skov og sund ca. 7 km nordvest for Sønderborg, som opfordrer til en frisk dukkert i vandet, petanque i parken eller et spil golf.

 

Sandbjerg Gods er Aarhus Universitets kursusejendom, og er også åbent for faglige arrangementer, møder og uddannelsesaktiviteter uden tilknytning til universitetet. Her findes 8 forskellige plenumlokaler opkaldt efter hver deres historiske funktioner:

• Staldauditorium med plads til max. 140 personer
• Brænderiet med plads til max. 100 personer
• Enghuset med plads til max. 48 personer
• 1. sal Stald med plads til max 30 personer
• Forpagterboligen med plads til max. 24 personer
• Palæet med plads til max. 12 personer

Palæet er hovedbygningen og rummer i stueetagen spisestue, fjernsynsstue, herreværelse, kabinet, bibliotek og havestue, der tjener som opholdsareal for godsets gæster.

Sandbjerg Gods har 105 sengepladser fordelt over 74 værelser. Derudover tilbydes aktiviteter som billard, bordtennis, sauna og petanque på godset og i nærområdet findes strand, golfbane og tennisbane. Der er motionssti lige uden for døren og mange gæster benytter Alssund til at tage en dukkert inden start på en kursusdag.

Trafikforbindelser til godset er ligetil, der er 2 timers kørsel fra henholdsvis Aarhus og Hamborg. Fra Sønderborg Lufthavn er der 10 km med taxa og fra Sønderborg Station 6 km med taxa.

Læs mere om mulighederne for kursus, møde eller konference på Sandbjerg Gods her.
Kontakt os hos Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG