KATEGORI: Partnernyheder

Sauntehus Slotshotel er ny partner hos Danske Konferencecentre

14. March 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Hold møde på Sauntehus Slotshotel i herskabelige rammer, der er indrettet til mødeformål med moderne tekniske hjælpemidler og interiører. Slottet er omkranset af en stor park med smuk natur og ligger nær Hornbæk strand ved kysten med en af landets bedste badestrande. Når der er brug for en pause fra arbejdet kan I spille golf, tennis, ride og fiske.

 

Det idylliske Sauntehus er i dag indrettet med 78 hotelsenge og med plads til 120 spisende gæster. Fyldes alle værelser, kan I have slottet for jer selv. Her kan både bookes til halvdagsmøder, dagskonferencer, konferencedøgn og gallafester. Teambuilding tilrettelægges med instruktører indendøre eller i parken. På slottet er der bl.a. mulighed for rundvisning med fortællinger fra gamle dage, vinsmagning i den flotte vinkælder, gastronomi i køkkenet eller foredrag ved Livsstilsekspert. Udendørs kan der arrangeres rough shooting, hjortejagt på Røgegård og walk and talk session i parken. Derudover er der kun en halv times kørsel til Nordsjællands attraktioner som Esrum Kloster, Søfartsmuseet i Helsingør og Louisiana kunstmuseum.

Du kan læse meget mere om Sauntehus Slotshotel her og så er du naturligvis velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre ved yderligere spørgsmål lige her.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG