KATEGORI: Inspirationsdag

Se billederne fra Inspirationsdagen 2021

2. September 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Tak til alle jer, der deltog i vores Inspirations-safari i Zoologisk Have København – både mødeplanlæggere og partnere. Vi har samlet billederne fra dagen her.

Solen skinnede fra en skyfri himmel fra om morgenstunden, da over 200 mødeplanlæggere og ca. 70 repræsentanter fra møde- og konferencecentre mødtes i Zoologisk Have København.

Dagen blev skudt i gang i Elefanthuset med en icebreaker-øvelse “Beat the Box” og i Savanneteltet, hvor Bengt Holst var Keynote Speaker.

Herefter var der inspirerende “walk and learns” i haven med zoo-guider og frokost i Spisehuset Folk. Eftermiddagen bød på 3 forskellige workshops om adfærdsdesign, visuelle virkemidler og deltagerengagement. Afslutningsvis havde alle mødeplanlæggere modtaget 3 stk. entrebilletter, så dagen kunne gøres mindeværdig ved at invitere venner og familie i Zoologisk Have.

Dagens tema: “Møder du husker. Møder der sætter aftryk” blev i dén grad indfriet af både partnere, Zoologisk Have, oplæg, workshops og aktiviteter – og har resulteret i den højeste evalueringsscore for Inspirationsdagen i mange år.

Hør, hvad vores deltagere bl.a. sagde om dagen:

Jeg er ny på området, og det var fedt at møde samarbejdspartnere og få en snak med dem. Det var nogle interessante oplæg.

Sikke en fin dag, som I sammen havde skabt. I fik alle til at føle sig, som noget helt særligt. Tak for det.

Fantastisk lokation. Virkelig god teambuilding, hvor der var god mulighed for at snakke med alle. Meget fin forplejning !

“Nu vi endelig må mødes frit igen i virkeligheden, bliver kravene endnu skrappere, fordi fokus vil være skærpet på, at vi skal have noget ekstra ud af at mødes fysisk i stedet for bare virtuelt. Det er ikke nok med et veltilrettelagt program. Omgivelserne skal være inspirerende og gerne unikke som her i Zoologisk Have, forplejningen skal være sund og der skal være muligheder for både fysisk og mental udfoldelse”, fortalte Danske Konferencecentres direktør, Marlene H. Sylvester-Hvid.

Vi glæder os allerede til næste år – og det kan du også! Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få seneste nyt her.

Se vores udvalgte billeder her – fotograf: Mikal Schlosser.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG