KATEGORI: Partnernyheder

Se billederne fra vores Netværksdag

17. September 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Tak til alle jer, der deltog til vores Netværksdag 2019 i Det Danske Filmstudie – både mødeplanlæggere og partnere. Vi har samlet en masse billeder og video fra dagen.

De 250 mødebookere, der havde sikret sig adgang til forestillingen, nød en dag med workshops, foredrag, inspiration og ikke mindst netværk.

“Dagen handler om at lære hinanden bedre at kende, uden at det skal være bundet op på køb og salg. Vi vil gerne inspirere både vores partnere og deres kunder til at holde endnu bedre konferencer i fremtiden og ruste dem til at skabe de mindeværdige oplevelser, som konferencegæsterne forventer,” siger Marlene H. Sylvester-Hvid, der er direktør i Danske Konferencecentre.

Og at dømme efter reaktionerne på dagen, så lykkedes missionen også i år. Ganske som mange af de film, der er blevet indspillet i Det Danske Filmstudie, er årets Netværksdag blevet en klassiker.

”Det var et professionelt arrangement og meget inspirerende. Emnerne var varierede og med professionelle ordstyrere. Netværksdagen er en stor og givende mulighed for at netværke,” siger Sales Manager Lasse Zwicki fra CPH Lounge.

Begejstrede mødebookere

Også blandt mødebookerne var der stor begejstring. Karina Berg fra Maxi Zoo deltog for første gang på Netværksdagen:

“Kombinationen af workshops og muligheden for at mingle med partnerne var rigtig god. Vi blev sat ved forskellige borde, der gjorde det muligt at tale i dybden med en partner. Og så var indslaget Mads & Mødeplanlæggerne rigtig morsomt, men også med gode dialoger, som man kunne fundere videre over,” fortæller hun med henvisning til et af dagens mange indslag. Her lavede Mads Steffensen en variation over sit kendte radioprogram Mads & Monopolet med fokus på mødeplanlæggernes dilemmaer.

“Det var første gang jeg var med, og jeg var super positiv over den røde tråd, der var i hele arrangementet,” tilføjer Karina Berg.

Internationale oplæg og familiefrokost

Netværksdagen rummede både workshops og oplæg fra danske og internationale eksperter. Dagens keynote speaker var Mark Cooper, administrerende direktør i IACC (International Association of Conference Centres), som størstedelen af Danske Konferencecentres partnere også er medlemmer af. Han talte blandt andet om, hvordan omgivelser, mødefaciliteter, teknologi og forplejning påvirker vores møder – og vil gøre det i fremtiden.

Og så var der ikke mindst masser af tid til netværk mellem deltagerne. I den ånd var der også arrangeret en familiefrokost, som gav mulighederne mulighed for at komme endnu tættere på hinanden. Det koncept blev godt modtaget, også af Dorte Skotte Hansen fra Danske Bank:

”Det var sjovt at være til “familiefrokost”, og partnerne havde alle gjort virkelig meget ud af det. Filmstudierne var en rigtig fin location, og der var ikke sparet på noget. Tip top med betjening og forplejning,” siger hun.

Hos Danske Konferencecentre er der ingen tvivl om, at den årlige Netværksdag er kommet for at blive.

“Netværksdagen har udviklet sig til den årlige begivenhed, som hverken mødeplanlæggere eller vores partnere ikke vil gå glip af. Dagen er et frirum, hvor ordrebøgerne og konkurrencementaliteten er efterladt derhjemme, og det i stedet handler om at få og give inspiration og om at gøre hinanden bedre,” forklarer direktør i Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid.

Tak fordi I deltog til årets Netværksdag – se billeder og video:

Billeder af Christina Kayser og video af Isaac Musoke:

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG