KATEGORI: Partnernyheder

Se de mange billeder fra Netværks- & Inpirationsdagen 2017

8. September 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Var du også med til vores store Netværks- & Inspirationsdag 2017? Så kan du måske finde dig selv og dine kollegaer blandt de mange billeder, vi nu har fået fra vores dygtige fotograf. Hvis du ikke var med, kan du her se de et lille udpluk af dagen som bestod af blandt andet netværkscafeer, bryllupskagesmagsprøver, gospel og hjernevridning.

 

Hos Charlottehaven blev gæsterne budt på lækre bryllupskagesmagsprøver, mens Best Western Plus Hotel Svendborg tiltrak sig en hel del opmærksomhed med deres Troldmændskostumer som passede helt perfekt til vores tema “Danmarks Magi”, og Kragerup Gods præsenterede deres Go High Klatrepark med 180 udfordringer.

 

Dagen bød også på fantastisk mad. Middagen bestod af danske egnsretter, mens Pharmakon Konferencecenter bød på syltede specialiteter og Dragsholm Slot på fritterede rejehoveder, profieteroles med umodne æbler fra egen have, gulerødder fra egen mark med hestebønnepuré og nødder med brændt hvidløg.

 

I løbet af dagen besøgte gæsterne de spændende udstillere og lod sig inspirere af de mange forskellige muligheder vores partnere byder på. Vi afholdte 3 succesfulde netværksworkshops med over 100 deltagerere, som blandt andet diskuterede de vigtigste parametre ved mødebooking og gav hinanden gode råd med på vejen.

 

Deltagerne var heldigvis ikke bange for at deltage i fælles gospel, og stemningen fik sig et gevaldigt løft samtidig med at der lød en smuk klang i hele Øksnehallen. Til sidst, men ikke mindst bød dagen på hjernevridende underholdning fra Danmarks manipulationsekspert, Jan Hellesøe, som på imponerende vis gennemskuede deltagerne på scenen.

 

Endnu en gang TAK for en helt fantastisk og magisk dag. Har du lyst til at se mere fra Netværks- & Inspirationsdagen kan du hoppe over på vores Facebookside og se de mange billeder.

Blev du inspireret på dagen til dit næste møde eller konference, kan du give os et kald på +45 45 82 09 99 eller skrive til os på dkbs@dkbs.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG