KATEGORI: Partnernyheder

Se det digitale katalog – Koderne til det perfekte møde

7. September 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Til Netværks – & Inspirationsdagen 2018 den 29. august på The Plant blev der indsamlet viden til et digitalt katalog fra mere end 500 deltagere, som alle beskæftiger sig professionelt med mødeplanlægning. Det digitale katalog “Koderne til det perfekte møde” blev skabt i samarbejde med CPHLIVE og er bygget på deltagernes input og engagement i løbet af Netværks- & Inspirationsdagen.

Se det digitale katalog her. 

I kataloget får du tips og tricks til at skabe det perfekte møde. Du kan blandt andet læse om, hvad god mødeafvikling er ifølge vores danske mødeeksperter, og hvilke kreative redskaber du kan bruge til et spændende og motiverende møde. Du får også ideer til, hvordan I bedst optimerer virksomhedens mødekultur ved involvering af mødedeltagerne. Vores mødedeltagere på Netværks – & Inspirationsdagen har givet deres egne anbefalinger og bud på, hvad der gør deres møder succesfyldte. Derudover indeholder kataloget videomateriale og beskrivelse fra hver af vores workshopholdere, der alle bidrager med ny inspiration. Her finder du både noget om vidensdeling, madoplevelser til et møde, brug af mobil til video, tips til mødeplanlægning og grafisk facilitering.

Vi håber, at det digitale katalog kan give dig inspiration og idéer til dine næste arrangementer.

 

 

Kontakt os hos Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud – vi glæder os til at hjælpe jer med at finde det perfekte møde- og konferencecenter til jer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG