KATEGORI: Partnernyheder

Severin får Det Økologisk Spisemærke

16. May 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Tillykke til Severin, som har modtaget Det Økologiske Spisemærke!

Det Økologiske Spisemærke er et statskontrolleret bevis på, at man prioriterer økologi, og viser hvor stor en andel af de indkøbte føde- og drikkevarer, der er økologiske. Her repræsenterer bronzemærket 30-60 procent økologi.

Tina Pedersen, direktør på Severin, fortæller:

”Vi har i flere år arbejdet med økologi, lokale og bæredygtige fødevarer, og det har vi nu fået mærkning på. Det er vigtigt for os, at vi bruger råvarer i både køkken og restaurant, som er produceret økologisk, lokalt og bæredygtigt, så vidt det er muligt – og meget gerne, hvor vi kender vores leverandører og har en god dialog med dem.”

Tildelingen af Det Økologiske Spisemærke er kun en af mange fokusområder indenfor verdensmålene her på Severin, hvor vi har klare målsætninger for en endnu mere ansvarlig og miljøvenlig drift de kommende år. Hver dag serverer vi grønt, lokalt og bæredygtigt til vores 80.000 gæster. Herudover er 85% af vores vinkort økologisk, og vi serverer både økologisk kaffe og økologiske sodavand til vores gæster.

· ”Vild Med Vilje” haver
· Mere liv i Lillebælt
· Mere arbejdsglæde
· Flere Hospitalsklovne
· Mindre madspild
· Mindre plastik
· Mindre vandforbrug
· Mindre CO2

Severin er også certificeret med Danske Konferencecentres FN Verdensmål-indeks, som betyder at de arbejder målrettet med udvalgte verdensmål akutelle for hotelbranchen.

Læs mere om Severin her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af mødesteder med fokus på for eksempel økologi og bæredygtighed.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG