KATEGORI: Partnernyheder

Severin passer på deres medarbejdere

15. September 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Severin har i mange år arbejdet med medarbejdertrivsel og arbejdsglæde. Fleksibilitet og rokering i jobfunktioner fastholder de gode ældre medarbejdere, og det er win-for-win for alle.

Vibeke og Finn har været gift i rigtig mange år, og Vibeke har arbejdet på Severin i køkkenet. Nu arbejder hun som ”blomster-dame”, hvor hun passer alle de mange planter i konferencecenterets store hus og laver blomster til buffeter og borde i restauranten. Vibeke har været Severiner (medarbejder på Severin) i 17 år og en del af Severin siden den gang stedet hed Andelsskolen.

Hun er faktisk den Severiner, der er på Severin lige nu, der har være ansat længst og planen er, at få lov at beholde hende mange år endnu!

Finn har arbejdet 44 år på NKT (nuværende ITW) i Middelfart og er gået på pension.

Han elsker at arbejde i haven, og derfor tilbød Severin, at han kunne få et lille bijob på stedet for at passe haven, når han har lyst. – Og så kan han jo samtidigt drikke en kop kaffe med sin Vibeke, – når de er på arbejde samtidig.

“Det synes vi er en fin ordning her på Severin – for vi gør meget for at have en god seniorpolitik, og passe på vores smilende, dedikerede Severinere – det er nemlig ren win-win for os alle!” – siger Angelika, Salgs og Marketingchef på Severin.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG