KATEGORI: Partnernyheder

Severin udvider: 31 nye værelser, ny panoramarestaurant og store konferencelokaler med udsigt

2. April 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Det er med meget stor glæde, at Severin i Middelfart nu kan sætte gang i en udvidelse, som de har ønsket længe. “Siden renoveringen i 2013-2014 har vi oplevet en øget efterspørgsel efter både mødelokaler, festlokaler og hotelværelser, som vi ikke har haft plads til”, siger Tina Pedersen, direktør på Severin.

”Derfor udvider vi nu Severin og ”flytter om” på indretningen i huset, så vores gæster får endnu større glæde af den smukke udsigt over Lillebælt, som vi har her ”på toppen” af Middelfart.

Ny restaurant og konferencebygning med udsigt

Det betyder, at Severin bygger en ny restaurant med udsigt over Lillebælt, som både skal bruges til bespisning af mødedeltagere, men også til privat- og firmafester, som er et marked i vækst for stedet. Gæsterne har også længe haft et stort ønske om endnu et lokale til aftenhygge, hvor man kan sidde samlet. Det har konferencecenteret lyttet til og får nu en ”slyngel-stue”, hvor man kan hygge, se en landskamp, spille billard osv.

”Når den er på plads, så bygger vi en helt ny konference-bygning, hvor vi får samlet hovedparten af vores mødelokaler, og flere af dem får en formidabel udsigt over Lillebælt. Vi får mere fleksible bookingmuligheder samt et ekstra lokale, med plads til 200 pers., naturligvis også med udsigt over Lillebælt. Til sidst bygger vi 31 nye værelser, så vi i alt har 107 værelser, her på Severin”, fortæller Tina.

Hele projektet starter i marts 2019 og varer til juni 2021, blandt andet fordi, at byggeriet er planlagt, så det tager hensyn til Severins gæster, som kan følge byggeriet, uden at blive generet af det.

Et nyt Severin – men med den samme ånd og indlevelse

Tina Pedersen forsikrer, at når det ”nye” Severin står klar, så vil man stadig opleve den samme autentiske og hyggelige atmosfære som i dag, og som så mange af Severins gæster bemærker som noget helt særligt.

”Vi får nogle nye fantastiske rammer, men man skal ikke glemme, at det er alle de gode medarbejdere, kaldet SEVERINERE, som skaber den gode oplevelse og den gode stemning hos os – og de bliver ved med at være de samme, som de er i dag – nu får vi bare mulighed for at byde nogle flere velkommen”, slutter Tina Pedersen.

Se mere om Severins mødefaciliteter her. Kontakt os hos Danske Konferencecentre for sparing og booking af mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG