KATEGORI: Inspiration

Sidste uge med flotte præmier til 4. adventskonkurrence

19. December 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Så er det ved at være sidste chance for at vinde en af vores fantastiske adventsgaver. Hver fredag i december trækker vi lod blandt alle ugens nye forespørgsler og finder 3 heldige vindere. Se præmier for denne uge og kontakt os allerede i dag med jeres næste arrangement!

Danske Konferencecentre og vores venues er i gavehumør. Derfor trækker vi lod om spændende præmier fra vores møde- og konferencecentre i ugerne op til jul. Du deltager i konkurrencen ved at sende en forespørgsel på dkbs@dkbs.dk eller ringe til os her –  du kan også sende en webformular ind her.

Vi oplever allerede nu, at vores møde- og konferencecentre melder booket i de travle måneder i 2023, så kontakt os i dag for at få de bedste tilbud- helt gratis og uforpligtende.

Vi glæder os til at hjælpe jer med at finde det helt perfekte møde-og konferencecenter til jeres arrangement.

Konkurrencen er sponsoreret af vores partnere i foreningen.

Uge 51 adventsgaver – i denne uge:

Munkebjerg Hotel

Ophold for 2 personer inkl. Eftermiddagskaffe/kage, 5 retters menu i Panorama Restauranten, entre til Casino, fri adgang til Pool & Poollounge, overnatning i standard værelse og morgenbuffet.

Charlottehaven

2 stk. billetter til jazzbrunch den 15. januar 2023

Trinity Hotel & Konferencecenter

Lillebæltophold All-Inclusive for 2 personer inkl. eftermiddagskaffe/kage, aperitif før middag, 3 -retters menu & vinmenu, overnatning i dobbeltværelse og morgenbuffet. Gratis parkering.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG