KATEGORI: Partnernyheder

Skab bedre møder med LEGO® og The Flow Box

23. October 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Flow er en psykologisk tilstand, hvor du er fokuseret og fuldstændig opslugt af det, du foretager dig. Det gør både dig og dine møder bedre og mere effektive, og derfor findes der nu en “Flow Box”, selvfølgelig inklusiv LEGO® Klodser, i alle mødelokaler på LEGOLAND® Hotel & Conference.

 

LEGOLAND Hotel & Conference har i samarbejde med mødeeksperterne Ann Hansen og Bo Krüger skabt et nyt koncept, der skal gøre møderne på det femstjernede konferencecenter endnu bedre. “The Flow Box” er designet til at fremme både fokus og kreativitet blandt mødedeltagerne.

Vi ved det godt. Jo mere fokuserede, vi er på det, vi laver, jo mere effektive bliver vi. Det er tankerne bag The Flow Box, som nu findes i samtlige 25 mødelokaler på LEGOLAND Hotel & Conference i Billund.

Bedre møder og flere sidegevinster

De bedste møder er også dem, som var tiden værd. Dem, hvor du glemmer tid og sted og giver alt, hvad du har samtidig med, at du føler dig godt tilpas. Det er her, du er i flow. Og flow er faktisk en psykologisk tilstand, der også har en positiv indvirkning på både dit velvære, din udvikling, læring, motivation og generelle trivsel.

LEGOLAND Hotel & Conference har indgået et samarbejde med mødeeksperterne Ann Hansen og Bo Krüger om udviklingen af The Flow Box, der hjælper med at skabe flow hos mødedeltagere og dermed bedre møder. The Flow Box indeholder LEGO® basis byggematerialer til en LEGO® SERIOUS PLAY®session til bl.a. opbygning af metaforer, kreative og fantasifulde historier, problemløsning mv. samt en vejledning med beskrivelse af trin til både facilitering og flowmåling.

Kombinationen af LEGO og erfarne eksperter

“Vi har kombineret det, vi ved, LEGO produktet kan, med Ann og Bos erfaringer og viden om flow-skabende møder. For at gøre det nemt for mødearrangørerne at måle og evaluere, om mødet har været indsatsen værd, har vi udviklet et nyt evalueringsværktøj kaldet flowmålinger, som er en del af The Flow Box,” fortæller Mads Keblovszki, Senior Hotel Sales & Marketing Manager hos LEGOLAND Hotel & Conference.

Ann Hansen og Bo Krüger modtog sammen i 2016 æresprisen ”Outstanding Achievement Award” til den årlige DEMA (Danish Event Meeting Award). Prisen blev begrundet med deres særlige fælles indsats til at inspirere og skabe videndeling om mødedesign.

Du kan mere LEGOLAND® Hotel & Conference her, og du kan naturligvis kontakte os, hvis du vil vide endnu mere eller booke dit næste møde eller konference.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG