KATEGORI: Partnernyheder

Skal dit næste møde vække lattermusklerne og øge medarbejdertrivslen?

8. June 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Efter næsten to år med stilstand og hjemmearbejde stilles der større krav til møder end nogensinde før. Mange virksomheder har brug for at ”ryste” deres medarbejdere sammen og styrke teamånden. Samtidig forventer deltagerne et event, der vækker deres nysgerrighed og udfordrer deres fysik/hjerne. Næste gang du skal afholde møde anbefaler vi derfor at ”spice” dagen op med en teambuilding-øvelse. 

Hos Nordsjællands KonferenceCenter har de et tæt samarbejde med GOTEAM. GOTEAM har mere end 20 års erfaring med teambuilding, og de kan skræddersy pakkerne, så alle kan være med. Vi kan for eksempel varmt anbefale deres GPS-skattejagt, som sender jer ud i de smukke grønne omgivelser med hestefolde, marker og hemmelige stisystemer.

Kan du sigte, ramme plet og lede dine kollegaer gennem forhindringer – under pres vel at mærke – skal I måske prøve kæfter med Brain & Body. Her bliver I kastet ud i en udfordrende teambuildings-øvelse, som styrker jeres holdånd og kommunikation gennem hjernevridende Da Vinci-gåder og drilske samarbejdsøvelser.

Vælger I en teambuilding-øvelse, der giver god appetit, har konferencecenteret naturligvis en hyggelig restaurant, I kan benytte efterfølgende.

Nordsjællands KonferenceCenter ligger i Allerød – hjertet af Nordsjælland – mod trafikken og med 360 gratis P-pladser. Her finder I moderne faciliteter og kan rumme både mindre og større arrangementer – dog maks. 230 deltager.

Læs mere om Nordsjællands KonferenceCenter lige her eller kontakt os hos Danske Konferencecentre for mere information om konferencecentre i Nordsjælland og omegn.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG