KATEGORI: Inspirationsdag

Skal du med på UnConference Day mandag den 20. november?

3. November 2017
Ditte Rønne Jakobsen

På Planner Days 2017 blev vi introduceret til begrebet UnConference og vi besluttede, at sådan én ville være perfekt som startskud til at designe næste års program. Derfor håber vi, at du vil være med til vores Unconference, så vi sammen kan udforske og ideudvikle d. 20. november 2017 på Hotel Legoland fra 10-15.30.

 

Formålet med vores UnConference er at sætte retning på Planner Days 2018, men dagen er også spækket med leg, kreative indslag og muligheden for at lade dig inspirere af de mange andre mødebookere, som deltager på dagen. Du kan slutte dagen af med at besøge det helt nye LEGO House og efterfølgende middag på LEGOLAND Hotel & Conference.

Hvad er Planner Days?

Planner Days er en årlig tilbagevendende 2-dages konference for landets bedste mødeplanlæggere og -rådgivere. Planner Days er centreret omkring din professionelle udvikling og hvert år byder en ny by ind til undervisning, workshops, foredrag, fest og chancen for at lære en masse spændende nye mennesker at kende.

Der er fokus på at skabe en intens, udviklende og inspirerende konference af høj kvalitet målt på ROI. Vores mål er, at alle deltagere tager fra konferencen med brugbar inspiration, konkrete værktøjer og mod på at skabe endnu bedre arrangementer. Derudover er Planner Days designet således, at dit professionelle netværk udbygges med gode, brugbare kontakter i mødebranchen.

Planner Days arrangeres i samarbejde med en række partnere. De udvælger og inviterer en række af deres bedste kunder, samarbejdspartnere m.fl., som de gerne vil give en god faglig og social oplevelse. Derudover bruger partnerne de to dage til selv at blive klogere på udviklingen i mødeindustrien og at blive endnu bedre til at sparre med mødeplanlæggere.

Læs mere om og tilmeld dig UnConfernce Day her

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG