KATEGORI: Partnernyheder

Skallerup Seaside Resort er ny partner hos Danske Konferencecentre

8. November 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Leder du efter et sted til dit næste møde, kursus eller konference, hvor der er optimal ro til at tænke tanker, arbejde med kreative processer og lægge strategier – så har Skallerup Seaside Resort de perfekte rammer i den yderste klitrække 5 km nord for Lønstrup, direkte ud til det brusende Vesterhav. Her får du både dejlige mødefaciliteter i kombination med fantastiske omgivelser og et væld af aktiviteter, hvor niveau og indhold kan matche netop jeres ønsker og behov – og så er det alt sammen samlet på ét og samme sted.

Dejlige lyse rammer i fredet nordjysk natur

Konferencebygningen er indrettet i dejlige lyse rammer og indeholder 2 plenumlokaler med plads til 26-64 personer, 4 mindre mødelokaler og en stor foyer.

Deltagerne indkvarteres i moderne feriehuse eller lejligheder med 2,3 eller 4 soverum, fælles toilet/bad, opholdsstue med TV og brændeovn samt veludstyret køkken.

Områdets råvarer i højsæde

Restauranten har fokus på friske råvarer fra områdets fødevareproducenter. Det er muligt at få sammensat menuer efter eget ønske, og specialmenuer til gæster med allergier, veganske eller vegetarønsker.

Aktiviteter som kan skræddersyes til at matche jeres niveau og ønsker til indhold

I det øjeblik du lander i Skallerup, er du allerede en del af den … naturen. Med Vesterhavet til den ene side og fredede indlandsklitter og skov til den anden, befinder du dig midt i noget af Danmarks mest fascinerende natur. En natur, der skaber den ro, vi higer efter. Og samtidig en natur, der indbyder til unikke muligheder for aktivitet og fysisk udfoldelse f.eks.

  • Teambuilding & personlig udvikling (nervepirrende rescue opgave, rollespil og mad over bål m.m.)
  • Action ved Vesterhavet (landrover- og kajaksafari, sup surf m.m.)
  • Sport & Leg (guidet mountainbike tur, ridning på islandske heste, golf, bueskydning m.m.)
  • Krop & Sjæl (romerske bade & lerbade, yoga, vinterbad og saunagus m.m.)

Herudover kan Skallerup Seaside Resort tilbyde faciliteter såsom fitness, bordtennis, bowlingcenter, sportshal og ridecenter m.m.

Du kan læse mere om Skallerup Seaside Resort lige her. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG