KATEGORI: Partnernyheder

Skanderborg Park: Kombiner dit møde med oplevelser i lokalområdet

23. March 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Skanderborg Park ligger placeret centralt i forhold til en lang række spændende oplevelser. Vi har i denne guide samlet vores bedste anbefalinger, så du nemt og enkelt kan finde inspiration, hvis du ønsker at gå på opdagelse i lokalområdet efter jeres møde. God fornøjelse!

Kombiner jeres næste event eller firmarrangement på Skanderborg Park med en tur rundt i Skanderborg by, som tilbyder spændende oplevelser for alle.

Sejltur med Dagmarbåden

Vidste du, at du kan opleve Skanderborg fra sø-siden? Stig ombord på Dagmarbåden og få en sejltur på Skanderborg Sø.

Dagmarbåden er en hyggelig båd, som holder til ved bybadet ved Kulturhuset. Ruten går forbi Skanderborgs hyggelige marina ‘Søsporten’, Vestermølle, vandrehjemmet og Skanderborghus, hvorefter den vender retur til bybadet.

Museum Skanderborg

Museum Skanderborg omfatter fem museer i Skanderborg Kommune. Herunder Perron1 på Skanderborg Station, Bunkerne i Bøgeskoven, Øm Kloster Museum i Ry, og Museet på Gl. Rye Mølle og Ferskvandsmuseet, som dog midlertidigt er lukket.

Bøgeskoven

Bøgeskoven i Skanderborg er kendt for at danne ramme om Smukfest i august måned. Resten af året er Bøgeskoven dog stadig et besøg værd. Gå en tur i den smukke skov og se om du kan finde bøgescenen. Melder sulten sig, kan vi anbefale Rasses Pølser, og hvis I ønsker en fysisk aktivitet, er der en 18-hullers Disc Golf bane, som kan benyttes året rundt i skoven (dog ikke under Smukfest).

Himmelbjerget

Oplev et af Danmarks smukkeste udsigtsmål. Søhøjlandet er kendetegnet ved en tæthed af søer og skov – og ikke mindst nogle af Danmarks højest liggende områder. Et besøg på Himmelbjerget giver rig mulighed for at mærke stigningen på bjerget ved at tage turen derop til fods. Det er også muligt at køre (næsten) til toppen.

Uanset hvordan I kommer derop, så er udsigten helt enestående – og bestemt et besøg værd.

Læs mere om Skanderborg Park her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for hjælp til booking af de helt rigtige møde- og konferencelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG