KATEGORI: Partnernyheder

Skynd dig – kun 50 pladser tilbage! Skriv dig straks på venteliste for at blive udvalgt til én af dem..

6. August 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Årets store Netværksdag for mødeplanlæggere løber af stablen den 3.september. Vi ruller den røde løber ud i Det Danske Filmstudie i Lyngby og ser frem til en Oscar-vindende begivenhed. Du og 250 andre mødeplanlæggere spiller hovedrollen på dagen, der byder på en masse spændende workshops og aktiviteter. Vil du være med?

Oplev nye mødetrends, kreativt eventdesign, filmhistorie, familiefrokost, “Mads & Mødeplanlæggerne” med Mads Steffensen og masser af netværk med nogle af Danmarks bedste møde- og konferencecentre.

Dagens fokus: Hvordan kan mødeplanlæggere og konferencesteder i fællesskab hæve barren og skabe endnu bedre og mere udbytterige møder og konferencer i fremtiden?

Svaret finder vi sammen gennem fagligt netværk og fælles aktiviteter.

Læs mere om Netværksdagen herskriv dig på venteliste her.

Glæd jer! – vi har arrangeret en bred vifte af oplevelser og workshops for jer:

Mads & Mødeplanlæggerne

Der er mange dilemmaer, når man skal afholde et vigtigt arrangement

Og hvem kunne være bedre til at hjælpe os med at belyse og løse disse dilemmaer end Mads Steffensen, blandt andet kendt fra ”Mads & Monopolet”? Vi bringer jeres dilemmaer på banen og sørger for en lærerig og nuanceret paneldiskussion, krydret med både humor, vid og bid. Dette er dagens sidste indslag og alle er velkommen. Kræver ikke særlig tilmelding.

Familiefrokost

Der er ikke noget så hyggeligt som en frokost i familiens skød

De mødeplanlæggere, som deltog i Netværksdagen 2018, husker sikkert frokosten som noget ganske særligt. Igen i år vil vi skubbe til forestillingerne om, hvad en konferencefrokost er. Alle gæster vil ved ankomsten blive inviteret til ”familiefrokost” ved et særligt bordnummer. Vores dygtige partnere vil konkurrere om på ganske kort tid at lave det smukkeste, vildeste, sjoveste eller mest kreative opdækkede bord til jer. Her kan I nyde en lækker frokost i godt selskab med repræsentanter fra møde-og konferencestedet. Vi vil ved samme anledning kåre ”Årets frokostbord” mellem de omkring 50 deltagende møde- & konferencesteder.

Kreativt eventmageri

Bliv kreativ konceptudvikler & værdifuld idé- og eventmanager

Alle mennesker er født kreative, men måske mangler fantasien et skub eller en opdatering. Du får et kreativt lynkursus med nyttig viden, lærerige cases samt tips og tricks til at udvikle ideer, service, events og rammer. Du får gratis værktøjer til brainstorming, projektledelse, mindmapping, storytelling og markedsføring. 45 minutter fyldt med energi og fantasi. Vært er Janne Høgshøj, proceskonsulent og direktør i Danish Connection. Hun underviser blandt andet på UCL Erhvervsakademi og holder foredrag om Burning Man – verdens mest kreative event i Nevada.

Dagens Keynote: Mark Cooper, IACC

Visioneering the Future for Meetings
– Bliv klædt på til fremtidens mødebranche.

BEMÆRK -denne workshop foregår på engelsk

Mark Cooper bor i London, er administrerende direktør i IACC (International Association of Conference Centers), og har mere end 25 års erfaring med den internationale mødeindustri.  Marks enorme erfaring suppleres på Netværksdagen med IACC’s årlige undersøgelse, Meeting Room of the Future, som ser på trends og tendenser i mødeindustrien. På denne workshop vil Mark på sin egen indlevende og engagerede vis fortælle om, hvordan omgivelser, mødefaciliteter, teknologi og ikke mindst forplejning påvirker vores møde, og hvilken vej udviklingen går indenfor disse områder.

Måden vi interagerer på, har ændret sig enormt de seneste år og det gælder også på møder og konferencer. Udover selve plenumlokalet er også pause- og netværksområder kommet i søgelyset. De kan spille en vigtig rolle til dit næste møde og være medvirkende til arrangementets succes. Mark vil også dele tips og tricks til, hvordan den rigtige forplejning kan være med til at understøtte dit møde eller event.

Hvad får du med hjem?

En forståelse af, hvordan møderummet kan påvirke deltagernes engagement og læring og dermed arrangementets udbytte.

En indsigt i, hvordan forplejningen kan have en kæmpe effekt og påvirke dine deltageres følelse af inklusion, tilfredsstillelse og engagement.

Et indblik i, hvordan moderne teknologi kan hjælpe med at opbygge flervejs-kommunikation i rummet såvel som for virtuelle deltagere, som befinder sig på andre fysiske lokationer.

Læs mere om Netværksdagen herskriv dig på venteliste her.

Hvad er engagement?

Engagement – mødets måske vigtigste succesfaktor

Hvordan får vi deltagere til at engagere sig i vores arrangement? Hvordan engagerer vi os bedst i mødeplanlæggerens dag – før, under og efter? Ægte engagement opstår netop dér, hvor der er oprigtig interesse, men hvordan skaber og fastholder vi den? Og hvad er “det gode engagement” egentlig? Kom med til dette helt særlige netværks-arrangement, som vi i dagens anledning kalder “Netværks-engagement”. Vores vært, antropolog og kronikør Sarah Warny Berg, vil facilitere en Samtalesalon, hvor vi kommer rundt i dialoger på kryds og tværs.

OBS! Forhåndstilmelding påkrævet, da denne workshop har begrænsede pladser.

Special effects i film

Hvordan laver man troværdigt gys?

Siden filmens spæde begyndelse i slutningen af 1800-tallet er special effekter blevet anvendt. George Méliés benyttede filmtricks allerede i 1902 med sin film “Rejsen til månen”. Filmen “Nosferatu”, baseret på Bram Stockers berømte roman Dracula, havde premiere i 1922 og vampyren blev sminket som et skaldet monster med lange hugtænder.

Kort- & Dokumentar Filmskolen er Danmarks største uafhængige filmskole, og de vil på denne workshop dele deres hemmeligheder om special effects. Kunne du tænke dig at få en blodig flænge, et kraniebrud, et skudhul eller en bortsprængt finger? Bare rolig – skaden kan nemt vaskes af igen. Husk at gøre en fantastisk grimasse, når I tager selfies med mobilen foran vores udstilling af filmrekvisitter, kranier og monstre.

OBS! Forhåndstilmelding påkrævet, da denne workshop har begrænsede pladser.

Scenekunstnerens værksted

Opdag dine maleriske talenter

Har du kreative evner? David, som er scenekunstmaler åbner op for sit værksted og giver en inspirerende demonstration af, hvordan der males effekter. Se almindelige malede overflader forvandle sig til eg og mahogni, grøn marmor eller noget helt andet. Til slut kan du selv svinge penslen og prøve kræfter med den svære kunst.

OBS! Forhåndstilmelding påkrævet, da denne workshop har stærkt begrænsede pladser.

Marlene & Monopolet

OBS! Denne workshop har stærkt begrænsede pladser
Hvad er dagens dilemmaer i mødebranchen?

Marlene er direktør i Danske Konferencecentre. Hendes populære netværksworkshop har i år et helt særligt formål. Sidst på dagen vil Mads Steffensen hjælpe os med at vende nogle af jeres dilemmaer i en eksklusiv udgave af ”Mads & Mødeplanlæggerne”. På denne workshop skal vi sammen blive skarpe på hvilke dilemmaer, der er de vigtigste netop nu og derefter præsentere dem for resten af deltagerne i dagens sidste indslag.

OBS! Forhåndstilmelding påkrævet, da denne workshop har stærkt begrænsede pladser.

Det Danske Filmstudie

Filmstudiernes historie

Siden 1936 har det danske filmstudie lagt scener til nogle af største danske film succeser og flere internationale storfilm. Jørgen Kastrup (filmklipper, manuskriptforfatter og instruktør på mange af Danmarks kendte produktioner) fortæller om dagens historiske omgivelser.  Gå med på en spændende tur rundt i de gamle filmstudier og hør om dengang de gode danske klassikere blev indspillet her. Gode historier, sjove facts og pudsige detaljer skaber rammerne for et historisk tilbageblik.

OBS! Forhåndstilmelding påkrævet, da denne workshop har stærkt begrænsede pladser.

Læs mere om Netværksdagen herskriv dig på venteliste her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG