KATEGORI: Partnernyheder

Smid skoene og hold dit møde i vandkanten

6. June 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Bautahøj Kursuscenter og Hotel nord for Jægerspris gør meget ud af at udnytte sin beliggenhed ned til Isefjorden og i den smukke natur. Stedet inviterer til fordybelse, eftertanke og forandring i den 90.000 kvadratmeter store park og langs Bautahøjs egen strand. Og netop stranden kan gæsterne nu få endnu mere ud af.

De fleste tager til stranden om sommeren og for at slappe af. Men på Bautahøj Kursuscenter og Hotels strand ved Isefjorden kan du både arbejde og holde varmen om vinteren.

Helt nede i vandkanten ligger nemlig strandhytten, der nu er indrettet som grupperum med plads til 16 gæster. Hytten er opvarmet med en biopejs, og der er både whiteboard og andre arbejdsredskaber til rådighed. Og med beliggenheden i vandkanten taler udsigten nok for sig selv.

Bautahøj har i alt 6 plenumlokaler og 23 grupperum og kan huse op til 160 personer i samme konferencelokale. Der er desuden swimmingpool, fitnessrum og 84 værelser til overnatning.

Du kan læse mere om Bautahøj her, og du kan selvfølgelig kontakte os, hvis du vil vide mere eller booke stedet til et møde eller en konference.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG