KATEGORI: Partnernyheder

Smuk og festlig firmadag på Skanderborg Park

6. June 2023
Ditte Rønne Jakobsen

I et stærkt samarbejde mellem Skanderborg Park, Smuk Event og CoastZone tilbydes jeres virksomhed en storslået firmaoplevelse – helt udover det sædvanlige. Sammen skaber de rammerne for, at I får den ultimative firmadag med festivalstemning i skønne omgivelser med teambuilding, den lækreste street food, live musik, comedy eller foredrag – alt efter hvad jeres virksomhed foretrækker.

Glæd jer til en dag jeres medarbejdere sent vil glemme.

Den kendte festivalstemning

Alle kender Skanderborg for Smukfest! Og med god grund. Den elskede festival med den unikke stemning og atmosfære skaber fællesskab på tværs af mennesker.

Denne festivalstemning bringer de nu til Skanderborg Park, hvor jeres virksomhed får mulighed for at opleve en lille ’bid af bøgeskovens fortryllende stemning’ med lounge-områder, forskellige barer og scener med live musik, comedy, foredrag etc. under Skanderborg Parks egne bøgetræer.

Glæd jer til en dag med musik, grin, glæde og god stemning

Teambuilding skaber sammenhold

CoastZone guider jer trygt igennem eftermiddagen og styrker fællesskabsfølelsen med alt fra teambuilding-øvelser til havespil og festivallege, som I kender dem.

Øvelserne sætter jeres forskelligheder i spil, styrker jeres relationer og udvikler det samarbejde, der hver dag skaber resultater i jeres organisation.

Glæd jer til en dag der hylder det gode samarbejde.

Street food i smukke omgivelser

Bedre beliggenhed er svær at finde! Skanderborg Park ligger smukt placeret på toppen af Skanderborg – med udsigt til sø, skov og egen park. Med de unikke omgivelser er rammerne perfekte for den store festlige udendørs firmadag.

Hele herligheden toppes med lækker forplejning fra Skanderborg Parks eget køkken, som er kendt for mad i særklasse. Til en festival hører sig street food, så det er naturligvis også temaet her.

Glæd jer til en dag hvor alle sanser forkæles.

Læs mere om Skanderborg Park her – klik her.

Billedet er lånt af Smuk Event

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG