KATEGORI: Partnernyheder

SNE, SOLSKIN & SOKKER PÅ FALCON

11. December 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Der er mere stille på Bornholm på denne tid af året – men så meget desto smukkere. Og tager man sig tid til at bruge et par dage sammen med kollegerne på The Falcon Hotel, er der godt input at hente….

Teamet på Falcon har researchet på alle de aktiviteter der har åbent i vinterhalvåret, og står klar med gode idéer til Team Building og udflugter – eller også bare forkælelse på hotellet med buldrende ild i brændeovnene, lækker mad og god stemning i mødelokalerne.

Og man er jo nødt til at være lidt kreativ, når man ligger lidt væk fra alfarvej. Her i december, er der hængt julesokker på alle dørene til hotelværelserne på Falcon Hotel, og uanset hvor længe man vælger at blive boende, lover personalet at der er nye overraskelser i sokkerne hver dag.

Når 2024 melder sin ankomst, er der flere overraskelser i vente;

Falcon har udviklet sin egen unikke ”Rejsepakke”, så I allerede ved afgang mod Bornholm, får godt gang i jeres Team Building. Falcon står for at arrangere busturen med indbygget leg og læring – så turen over Ystad flyver afsted, og humøret er højt allerede ved ankomst.

Vil I høre mere om Last Minute Julehygge eller Nytårs Kick Off på Falcon, så kontakt Michelle & Teva på info@thefalconhotel.dk eller telefon 5219 3037.

Læs mere om Falcon Hotel her og bliv klogere på deres mødefaciliteter.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG