KATEGORI: Partnernyheder

Søhuset Konferencecenter har service i højsædet

3. July 2018
Ditte Rønne Jakobsen

En stor andel af Søhuset Konferencecenters flotte NPS-score hviler blandt andet i, at de lytter til gæsternes feedback. Derfor har de opgraderet på lydsiden med et splinternyt og moderne lydanlæg, så oplevelsen i auditoriet bliver helt fantastisk.

 

Søhuset Konferencecenter ligger naturskønt placeret i Nordsjælland med udsigt til sø og skov. Her har de 12 mødelokaler med plads til alt fra grupper på 2-98 personer og et stort fleksibelt auditorium med plads op til 224 personer. Oplevelsen i Auditoriet er netop blevet opgraderet på lydsiden efter gæsternes feedback og dette har skuret hele oplevelsen op i den moderne og lyse sal.

Søhuset ønsker også at tilgodese deres gæster allerede fra når de ankommer til konferencecenteret ved hjælp af et stort antal gratis parkeringspladser. Herved spare mødegæster penge og tid på at køre rundt for at finde en ledig parkeringsplads. Samtidig er de offentlige trafikforbindelser ligetil, da bus E15 kører lige til døren fra Nørreport station.

Søhuset Konferencecenter er desuden kendt for deres høje niveau af service, kvalitet og venlighed. Netop derfor score konferencecenteret højt på NPS -Net Promoter Score – da gæsterne giver toppoint for stedets rammer, omgivelser og personale. Der er rig mulighed for at få frisk luft imellem møderne ude på stierne i den smukke have.

Se mere om Søhuset Konferencecenter her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG