KATEGORI: Partnernyheder

Sørup Herregaard står nu endnu skarpere

16. November 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Efter en opstartsfase, hvor den nye ledelse med Lene Christiansen og Christopher Christiansen i spidsen har fokuseret på at skære forretningen til, er Sørup Herregaard nu i endnu højere grad klar til at modtage store og små konferencer.

Lene Christiansen ejer Sørup Herregaard i Ringsted, der i en årrække har været forpagtet ud. Nu har hun valgt selv at tage tøjlerne med et ønske om at gøre stedet til det attraktive valg for både erhvervslivet såvel som stat og kommune. Udskiftning og opgradering af diverse inventar og udstyr gør, at de fysiske rammer er både indbydende og funktionelle. De to konferencekoordinatorer Dorthe Stryhn og Kristine Ose sikrer, at alle konferencer bliver planlagt og gennemført til punkt og prikke. Begge har arrangeret konferencer på Sørup Herregaard i en årrække og kender derfor både faciliteterne og mange af kunderne. Sørup Herregaard har 16 forskellige mødelokaler med plads til 400 mødedeltagere i det største lokale “Salen”, og derudover er der 102 værelser. Møde- og konferencelokalerne er lyse og venlige og overalt fornemmer man stedets afslappede atmosfære og historie, der har rødder 800 år tilbage i tiden.

Fleksible og imødekommende

Det er tydeligt, at kunderne lægger vægt på fleksibilitet i planlægningen af de store arrangementer, hvor Sørup Herregaard gør deres bedste for at imødekomme ønsker, der måtte ligge udenfor standardydelserne. De oplever en stor efterspørgsel efter teambuilding aktiviteter i forbindelse med afholdelse af konferencer. Derfor samarbejder de med professionelle partnere, der både har stor erfaring og en bred række af aktiviteter af både fysisk og mental karakter.

Herregården har selv en del aktiviteter, der kan tilbydes konferencegæsterne blandt andet en indendørs swimmingpool og en udendørs 12-hullers minigolfbane samt 2 petanquebaner. Arealerne omkring herregården inspirerer også til gå- og løbeture samt mange andre udendørsaktiviteter.

Beliggenheden er optimal

Beliggenheden midt på Sjælland gør det nemt at samle konferencedeltagere fra hele landet. Her er parkeringsforhold, som man kun kan drømme om i København, og placeringen i den storslåede natur gør at deltagerne har mulighed for at lave samlende aktiviteter om aftenen – uden at skulle ud og se på bylivet.

Efter en koncentreret arbejdsdag kan man tage en vandre- eller løbetur i parken og de smukke omgivelser eller blot hoppe i det 29 grader varme saltvandsbassin og slappe af, inden middagen serveres i restauranten med udsigt over søen og solnedgangen.

Nøgleordene for Sørup Herregaards konferencer er fokus og fordybelse i en afslappende ramme af professionelt velvære.

Klik her for at læse mere om deres mødefaciliteter. Du er også velkommen til at kontakte Danske Konferencecentre for booking af mødelokaler.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG