KATEGORI: Partnernyheder

Søger du mødeoplevelser på Fyn?

30. June 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Når de fysiske rammer er på plads, gælder det om at huske dét lille drys med glimmer på toppen! Hvad er det, der gør, at det her arrangement netop er ét, som deltagerne husker? Selvfølgelig er det faglige indhold den primære årsag til afvikling, men lige så vigtigt er det sociale og netværksdelen. Hvad siger du f.eks. til velkomstdrinks i en strandbar med udsigt til det fynske øhav eller aftenkaffe i et veterantog?

Glimmer på toppen kan være mange ting, det kommer selvfølgelig meget an på, hvilken virksomhed der repræsenteres og hvilke emner, der er relevante. Her får du et par ideer til sommerens og sensommers arrangementer, du kan afholde på det skønne sydfynske Hotel Faaborg Fjord, der har udsigt til egen strand og skov:

Eksempler på ”glimmer” kunne være:

Forår-sensommer:

Ankomst til frokost og start eftermiddagen med en samarbejdsøvelse f.eks. på vandet, hvor I skal bygge en tømmerflåde – ”friendship”.

Efter sejrsdans på stranden er der åbent for strandbaren, og I kan få serveret alskens kolde drikke fra store bowler med is. Stemning, musik, sand, palmeparasoller og kolde drinks – og direkte udsigt til det fynske øhav.

Check-in på værelserne og omklædning til aftenarrangement

Lækker middag tilberedt med udvalgte økologiske og lokale råvarer

Afslut dagen med aftenkaffe og avec i skoven med lejrbålsstemning og natur omkring jer.

Forår – sensommer:

Formiddag med fagligt program og formiddagsbrød

Frokost på terrassen med udsigt over Fjorden – Måske en frokost to go og en Ribbåd til Bjørnø, hvor hotellets personale står klar med lidt lokal Rosé

Eftermiddagen fortsætter måske med fagligt program i vores lille skov, med borde og bænkesæt – opsætning af diverse drikkevarer i store bowler med is og evt. en smagning fra vores dygtige bartendere

Check-in på værelserne og omklædning til aftenarrangement

Velkomstdrink i lokale dråber og 3-retters menu med vinmenu

Aftenkaffen og måske en portvin kan nydes i Veterantoget, der kører lige fra baghaven og en smuk aften kan nydes på stationen ved Korinth, hvor toget vender for at køre retur til hotellet igen. Skulle vejret ikke være med jer, er der mulighed for at trække ind på stationen, og måske prøve en sjov togkonduktørhat.

Efter endt togtur kan I afslutte aften i baren eller i eget lokale med egen ”bar”, og det sociale netværk kan plejes inden aftenen og natten går på held.

Lidt om Hotel Faaborg Fjord

Hotel Faaborg Fjord er en lille dansk perle med første parket til det sydfynske øhav. Med 200 gratis parkeringspladser og en kapacitet på op til 500 gæster i konferencelokaler, har de plads til, at forretningsrejsende fra hele landet kan mødes til både større og mindre arrangementer. Konferenceafdelingen er udstyret med topmoderne tekniske faciliteter, og her er mulighed for overnatning i de 128 værelser.

Egen bade- og bådebro, hvor øhavets skibe kan lægge til og egen skov i baghaven med mulighed for walk ´n talk på skovstien eller en aften med Nak & Æd-tema. Hotellet har også deres egen spaafdeling med pool, sne-rum, sauna mm. Her er uendeligt mange muligheder for sociale aktiviteter til lands og til vands. Er du blevet inspireret? Kontakt os hos Danske Konferencecentre for personlig bookingservice og få mere inspiration til jeres arrangementer her i sommer/sensommer.

Læs mere og se flere billeder fra Hotel Faaborg Fjord her på deres profil.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG