KATEGORI: Partnernyheder

Sommerens events på Frederik VI´s hotel

28. May 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Inviter dine kollegaer med til inspirerende sommer-events i Odense på Frederik VI´s Hotel. Her afholdes blandt andet social dining i juni måned med udsøgt rosévin og skaldyr´s tema og senere i august er der åbent hus for alle.

 

Rosé og Skaldyr

Er rosevin og skaldyr lige noget for dig og dine kollegaer? Så har I nu mulighed for at komme til social dining med Rosé & Skaldyr på Frederik VI’s Hotel den 16. juni. 2018 kl.13.30-17.00.
De sørger for rigeligt med havfriske, kolde og lune skaldyr – serveret i etaper og H.J. Hansen Vin sørger for at skænke de skønneste rosé-dråber i glassene.

Se den udsøgte menu og tilmeld her.

Åbent hus på Frederik VI´s Hotel den 26. august fra kl.11-14

Kom og få frokosten samtidig med I lader jer inspirere til festlig begivenhed. Hotellets køkken, med køkkenchef Henrik ved roret, sørger for små smagsprøve-anretninger fra deres selskabsmenukort og restaurantchef Liselotte dækker huset op med inspiration til farver og pynt.

Mød også hotellets leverandører og se hvad de kan bidrage med til jeres møde, kursus eller firmafest.
Læs mere om arrangementet her.

Se mere vedrørende Frederik VI´s Hotel her. Kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af dit næste møde eller konference hos en af vores over 100 partnere.

 

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG