KATEGORI: Partnernyheder

Sonnerupgaard Gods indvier nyt spaområde

11. September 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Sø, Spa eller Sauna? Sonnerupgaard Gods er klar med nyt spa-område i den flotte park, tæt på skov og mark, og byder på en natursø, badebro, terrasse, opvarmet spabad, det kolde gys og en sauna. Der er omklædningsrum, bad og toilet og plads til at sidde og nyde udsigten eller et glas sammen med kollegaer.

Vores nye wellnessområde har fokus på at kunne slappe af efter en hel dag med faglig indhold og sjove aktiviteter. Vores naturlige badesø der grænser til marker og skov. byder på de smukkeste rammer og det flotteste udsigt.

Her kan man tage en svømmetur eller et dyp i vores opvarmede spabad. Efter spabadet kan man vælge at hoppe under et varmt brusebad eller tage det kolde gys. Er det ikke noget for dig? Så kan sauna’en være det helt rigtige. Vi har sørget for, der er noget at vælge imellem. Så er der nemlig noget for alle.

Vi elsker at vi bor der hvor vi gør; tæt på marker, skov og gamle historiske bygninger. Her kan vi byde på møder, aktiviteter og så skal vi udnytte alt det plads, vi har til at udfolde sig.

Vi ved, hvor vigtigt det er med pause og refleksion. Derfor har vi skabt et åndehul, lige her, langt væk fra mødelokalet og så alligevel tæt på.

Wellness på Dagsordenen

Når man har tilbragt en hel dag i mødelokalet, er det rart at kunne synke ned i vores opvarmede spabad eller få en frisk dukkert i natursøen. Også på de kolde vinterdage – så tænder vi op i saunatønden også.

Vores spapakke indeholder altid:

  • Adgang til spaområdet fra ankomsttidspunkt indtil kl. 22 om aftenen, og fra kl. 8. indtil afrejsetidspunktet
  • Håndklæder
  • Adgang til omklædningsrum, brusebad og toilet

Sådan fungerer det

Når du booker kursus med aktiviteter eller ophold hos os, vil altid blive vejledt af vores kursuskoordinator. Sammen kan vi afsætte tid i programmet til, at I kan nyde ”Søens Spa og Sauna”.

Når dagen kommer, at I skal være her, sørger vi for at spaen er tændt og saunaen opvarmet. Medbring kun det gode humør!

Læs mere om Sonnerupgaard Gods her!

Billeder: Jonas Schmidt, Schmidt Photo

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG