KATEGORI: Partnernyheder

Sonnerupgaard Gods skaber bedre holdånd og kommunikation for dine deltagere

15. September 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Vi har været forbi Sonnerupgaard Gods til en snak med godsejer Anders Knudsen om at styrke virksomheders holdånd ved hjælp af teamaktiviteter. På godset tilbyder de blandt andet et helt aktivitetsloft med øvelser, der kan forbedre samarbejde og kommunikation blandt deltagere og kobles til DISC profiler.

Hvordan går det på Sonnerupgaard Gods?

Anders: “Det går rigtig godt…Vi har mange forespørgsler, og det er dejligt at se en masse bookinger i systemet. Vi er heldigvis fint i gang med at få dækket det store hul i regnskabet, som blev skabt under corona. Det har været frustrerende og møgirriterende….vi måtte sende vores medarbejdere hjem og fordele arbejdet på godset mellem min kone og mig, samt få medarbejdere på kontoret på nedsat tid. Nu har vi fået folk tilbage og har ansat nye medarbejdere klar til at tage imod alle gæsterne.”

I forbindelse med fysiske møder har corona skabt en tendens, hvor virksomheder efterspørger endnu flere sociale aktiviteter i forbindelse med deres arrangement.  Hvad kan de opleve på Sonnerupgaard Gods?

Anders: “Vi har super gode teambuilding-muligheder, og bureauet Outdoor Action holder til ude i vores skov i Nationalparken Skjoldungernes Land. De arrangerer en masse aktiviteter i skoven blandt andet spydkast, øksekast, bue og pil med mål på halmballer og en bow combat-bane.”

“En af vores helt store succeser er ATV Safari i skoven, hvor vi har anlagt flere baner i forskellige terræner i vores naturområde med erfarne instruktører. Det giver et adrenalinrush og ryster en gruppe godt sammen. Man kan afslutte dagen med en helstegt pattegris under åben himmel og overnatning i vores populære glamping telte i skoven.”

Glamping er en kombination af glamour og camping og er årets helt store trend. Her får du altså både friluftsliv og luksus på samme tid. Det betyder, der er bløde senge i teltet samt underlag med gulvtæppe, varme og køleboks.

“Vi startede med 2 telte, så blev det 8 telte, og nu er vi oppe på 13 telte fordelt i nationalparken. Det er også muligt at benytte teltene som overnatning til konferencegæster”.

Hvad er jeres mest populære team-aktivitet lige nu?

Anders: “Vores nye aktivitetsloft er meget populært og drives af Teak-gruppen. Vi har 5 aktiviteter, hvor hold dyster mod hinanden. Én af øvelserne er et kæmpe puslespil på 3 x 3 meter og en anden aktivitet er, hvor man skyder med røde og blå bolde. I kan kombinere aktiviteterne med strategi og medarbejderudvikling. Blandt andet kan øvelserne kobles til DISC profiler, hvor instruktørerne giver jer en kort analyse af jeres DISC profiler på holdet. Hvem er f.eks. I´er og reagerer derfor således? Dette er virkelig brugbart for virksomheder og gør alle deltagere bedre til at kommunikere med hinanden.

Hvad er jeres fremtidige planer i 2021 og 2022?

Anders: “Optimering og udvikling er nøgleord for mig personligt, og vi har hele tiden nye projekter, som vores gæster kan se frem til. Vi har lige købt et 30 år gammelt cirkustelt, som skal bruges til både firmafester, konferencer og produktlanceringer mm.

Vi er også i fuld gang med at etablere 3 nye terrasser rundt om den store sø i parken, hvor der bliver en badebro ud til søen, spabad og en tøndesauna. Der kommer også en lille sandstrand ved søen, og det bliver et nyt hyggeligt samlingspunkt som kan benyttes af alle”.

Læs mere om mødefaciliteter og teambuilding på Sonnerupgaard Gods her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for sparring og booking til dit næste arrangement.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG