KATEGORI: Partnernyheder

SOS – Danske Konferencecentre kommer mødebookere til undsætning

16. September 2016
Ditte Rønne Jakobsen

Vi kender det alle – hov så blev klokken mange..

Hos Danske Konferencecentre hjælper vi møde- og eventarrangører med at gøre deres hverdag en hel del nemmere. Vores kendskab til egne partnere og ikke mindst branchen, gør os til en foretrukken sparringspartner. Dette har mange fået øje på og forretningsrejserkonferencer.dk har derfor skrevet denne artikel om vores arbejde. Artiklen hedder “De kommer mødebookere til undsætning” og ja det er faktisk det vi sætter en ære i at gøre.

Et lille udsnit…..

De kommer mødebookeren til undsætning
Det kan være en tidskrævende proces at booke en konference – medmindre man ringer til Danske Konferencecentre først.

“Vi skal kunne stå inde for de steder, vi anbefaler.”

Det er ikke sjældent, at Marlene Sylvester-Hvid eller en af hendes fire medarbejdere har en særdeles lettet sekretær i telefonen.
Sekretærens chef har typisk bedt hende booke det perfekte konferencested, og nu har hun googlet sig frem til Danske Konferencecentre, der gladeligt overtager hele opgaven. Endda helt gratis. For de fleste er det en stor lettelse. Det er jo en kæmpe opgave at skulle ud og undersøge mulighederne og indhente flere forskellige tilbud i den jungle af muligheder, vi repræsenterer, siger Marlene Sylvester-Hvid, der er direktør i Danske Konferencecentre……..

Jeg vil gerne læse hele artiklen tak…..

moedebookere-til-undsaetningatiklen

 


 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG