KATEGORI: Partnernyheder

Spændende “Gå hjem møde” på Bernstorff Slot

19. August 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Bernstorff Slot inviterer til foredrag med gidselforhandler Jack Bohr-Christensen på deres ”Gå hjem møde” fredag den 4. oktober kl. 16.00.

Foredrag af gidselforhandleren Jack Bohr-Christensen

Med mere end 15 afsluttede gidselsager, og med erfaringer fra håndtering af mange organisationer og familier i dyb krise, giver gidselforhandler og kriserådgiver Jack Bohr-Christensen os indsigt i en helt ukendt verden. Jack har arbejdet med gidseloverlevelse og forhandling i mere end 10 år. I dag hjælper han bl.a. stressramte danskere med at komme på fode igen. Det via sin virksomhed Life-Purpose, og ved siden af gidselforhandlingen, uddanner han danske soldater i overlevelse i forbindelse med tilfangetagelse.

På ”Gå hjem mødet” kan du se frem til 1,5 times intens fortælling og få indblik i, hvad der foregår bag linjerne i en gidselsag. Du får lejlighed til at afprøve nogle af de teknikker der anvendes til at håndtere et massivt pres under en forhandling. Dette kan overføres til presset situationer i hverdagen på arbejdet bl.a. i møder med store forhandlinger.

Jack inddrager sit publikum aktivt og opstiller dilemmaer som publikum inviteres til at tage stilling til. Han går tæt på de afsluttede sager uden at bryde det etiske kodeks der er i den verden.

Der er tale om et i høj grad inddragende foredrag, som aktiverer deltagerne og giver en masse stof til eftertanke. Der vil også være mulighed for efterfølgende at stille spørgsmål.

Læs mere om Jack her: https://www.linkedin.com/in/jack-bohr-christensen/

Dagens program:
16.00 – Ankomst og velkomst med servering af bobler og snacks
16.30 – Foredraget med Jack Bohr-Christensen starter
18.00 – Foredraget slutter og tid til spørgsmål
18.30 – Personalet giver mulighed for en rundvisning på Slottet 

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding og sidste frist for tilmelding er fredag den 27. september. Begrænset antal pladser, så ”først til mølle” princippet gælder.

Tilmeld dig på info@bernstorffslot.dk eller 3963 1080

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG