KATEGORI: Mødeplanlægning

Spar tid og besvær med Danske Konferencecentre

3. August 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Der er rigeligt at se til i forvejen, når du har ansvaret for at arrangere et møde eller en konference. Og hvis vi kender dig ret, har du også andre arbejdsopgaver, der skal klares. Slip for selv at indhente tilbud og svare på uddybende spørgsmål på telefon og mail fra flere forskellige konferencesteder. Brug Danske Konferencecentres Booking Service og forbliv anonym, indtil det helt rigtige sted er fundet.

Vi ved noget om, hvorfor hundredevis af professionelle mødebookere vælger at bruge Danske Konferencecentre som sparringspartner og booker af møde- og konferencesteder. Vi har nemlig spurgt dem. Her er, hvad de svarede:

5 gode grunde

 

For at spare tid

Vores fornemste opgave er at gøre livet lettere for dig som mødebooker. Vi ved præcis hvilke udfordringer, du står med, og vi har overblikket over alle de muligheder, som møde- og konferencestederne tilbyder. Det sparer dig for en masse tid og besvær og er med til at sikre dig et godt resultat.

For at få adgang til information, som ikke er offentligt tilgængelig

Vi har 81 af landets bedste møde- og konferencesteder som partnere, og vi kender dem ud og ind. Derfor kan vi også hjælpe dig med de spørgsmål og detaljer, som du ikke altid finder svar på ved at Google dig rundt.

For at få inspiration og skræddersyede forslag til møder og konferencer

Vi laver ikke andet end at hjælpe dig med at finde og skabe de optimale rammer om dit arrangement. Det giver os en stor erfaring og indgående kendskab til trends og tendenser inden for møder og konferencer og gør os til en god og inspirerende sparringspartner.

For at få personlig service

Vi elsker at hjælpe dig, og det kan du mærke, når du kontakter os. Du er hverken et nummer i køen eller bare én i rækken. Her får du den personlige kontakt, der giver dig tryghed og gør det til en god oplevelse at finde det optimale møde- og konferencested.

For at få tilbud i forskellige prisklasser

Vi arbejder for at tilbyde dig den bedst mulige værdi for pengene. Når du booker gennem Danske Konferencecentre, får du f.eks. også gratis adgang til portalen NemTilmeld, hvor du kan håndtere alt fra tilmeldinger og deltagerlister til navneskilte.

Og de ekstra fordele

Og så er der det med anonymiteten. Du kan selvfølgelig vælge selv at lægge forespørgsler ud til forskellige konferencecentre og indhente tilbud fra dem. Men det tager tid. Og ofte tager det endnu mere tid at skulle svare på deres telefonopringninger og mails, når de alle sammen kontakter dig med opfølgende spørgsmål til dit arrangement.

Når du booker gennem Danske konferencecentre, forbliver du anonym, indtil vi har fundet det helt rigtige sted til dig. Alle mellemregningerne klarer vi, og du kan i stedet fokusere på indholdet i dit arrangement. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG