KATEGORI: Partnernyheder

SPEAKERS lounge 2020 i Zoologisk Have

18. February 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Gennem hele 2020 afholder SPEAKERS lounge inspirerende foredrag i Zoologisk Have København. Her vil de præsentere dig for en række skarpe foredragsholdere – 3 per formiddag, der hver især bidrager med små fængende foredrag, der sætter gang i de grå celler og bringer smilet frem. Hver foredragsholder har 30 min. taletid og efterfølgende er der 10 min Q&A og giver dig indblik i forskellige fagområder og styrker dit kendskab og dine kompetencer.

SPEAKERS lounge sørger for at din dag kommer godt fra start i 2020! Du skal bare dukke op

Arrangementet bliver afholdt sidste torsdag i måneden fra februar til og med november 2020. Det kommer til at foregå i Zoologisk Have, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg. For yderligere information om priser klik her.

Næste SPEAKERS lounge arrangement finder sted torsdag den 27. februar. Her har du mulighed for at opleve:

Torben Wiese som vil gennemgå emnerne trivsel, arbejdsglæde og vaner.

Han mener at glade medarbejdere er altafgørende – for både indsatsen og resultatet. Arbejdsglæden og medarbejderens trivsel er faktisk jeres største konkurrenceparameter. Glade medarbejdere har mere selvtillid, får flere gode ideer, har færre sygedage og lægger med glæde en stor indsats på arbejdspladsen. Det er noget der mærkes på bundlinjen. Torben Weise vil bruge jeres egne værdier, imagemålsætning og aktuelle situation til at give jer den ønskede effekt af foredraget. Med høj energi og mange gode grin giver en af Danmarks bedste foredragsholdere jer konkrete eksempler, værktøjer og ideer til hvordan I gratis kan skabe daglig arbejdsglæde fra i dag af.  

Lene vil gennemgå emnet lederskab med kraftfuld kommunikation.

Hun mener, at det starter med dig og dit engagement. Lene vil tale om hvordan, du skaber stærke teams med fællesskabsfølelse, hvordan du deler ud af dig selv, viser lederskab og skaber troværdighed. Hun kommer også ind på, hvordan du stopper op og gør noget andet end du plejer og hvordan du lytter nærværende uden at dømme. Til sidst forklarer hun om, hvordan teamdeltagerne føler sig set, hørt og anerkendt, så de vokser og styrker samarbejdet, samt hvilken faktorer, der spiller ind i teamdynamik.

Marie vil gennemgå emnet 3 x Management – sådan styrer du tiden.

Hun mener at mange er udfordret på at få tiden til at slå til og det kan virke som en evig kamp at nå i mål med de ting, vi gerne vil. Lene vil gennemgå hvad der i virkeligheden påvirker vores effektivitet, hvad der stjæler vores tid hver dag – og hvordan vi får tiden tilbage. Til sidst vil hun komme ind på hvordan vi tager kontrollen og ændrer vores arbejdsvaner. Du vil få indsigt i enkle metoder til en mere optimal arbejdsdag, som kan aktiveres og tages i brug med det samme.

Gennem året har du mulighed for at opleve mange flere spændende fordrage, klik her og se resten af programmet.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG