KATEGORI: Inspiration

Spil jer til bedre møder

16. March 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Brætspillet “Optimér de faste møder” fra Facilitate er et dialogværktøj, der på 1-2 timer guider jer igennem en struktureret dialog om, hvordan I kan forbedre jeres faste møder. Brug det som kick-off, når I vender tilbage til de fysiske møder efter corona og find ud af jeres fremtidige mødekultur.

Spillet er et faciliterings- og dialogværktøj til at evaluere og optimere faste møder, og det giver inspiration til at udvikle et fælles sprog om god mødekultur og mødeledelse i fx team, ledelsesgrupper, bestyrelser og afdelinger. 

Mødespillet er også rigtig godt som et kick-off – ideelt til at evaluerer jeres online møder under cororna og finde ud af, hvordan jeres fremtidige online versus fysiske møder skal være.

I spillet indgår forskellige roller som mødeleder, tidsstyrer og referent. Brætspillet har en masse visuelle kort, der legende og spillende skaber flow-oplevelse, som giver mulighed for fordybelse og åbner for nye idéer og perspektiver.

Når I er færdige, har I udarbejdet et beslutningsreferat med konkrete aftaler om, hvordan jeres fremtidige møder skal være i forhold til formål, dialogform, frekvens, forberedelse, tidsstyring osv.

Spillet kan med fordel bruges til løbende evalueringer af jeres faste møder hvert halve eller hele år.

Det har andre fået ud af at spille ‘Optimer de faste møder’:
  • Tydeligt formuleret formål med møderne
  • Mere klar fordeling af rollerne på møderne
  • Færre og kortere møder
  • Mere præcise møder
  • Spillende og kreative proces med ligeværdige dialoger
  • Insights omkring hinandens forventninger til møderne

Du kan læse mere og købe spillet her.

Se introduktionsvideo til spillet nedenfor:

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG