KATEGORI: Teambuilding

Spil PlayProp og gør verden til et bedre sted

18. December 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Kan man have det sjovt og samtidig gøre godt i verden? PlayProp Event Breaker er ideel til events, kick-off møder eller på kontoret- og på samme tid går overskuddet af hvert spil til projekter, der kan skabe glæde i udsatte områder. Der er 100% garanti for latter og alle kan være med.

 

Spilgørenhed:

Spillet er delvis produceret af indiske kvinder, som af forskellige årsager er udsatte og derfor har deres arbejde stor betydning for deres hverdag. Produktionen i West Bengalen, tæt på grænsen til Bangladesh, bliver hele tiden styrket med flere ansatte kvinder og nye symaskiner. Kvinderne begynder langsomt at se sig selv som en vigtig del af PlayProp Teamet og kommer med flere og flere innovative idéer til at styrke og optimere produktionen. Derudover går 25% af overskuddet fra hvert spil til projekter der er med til at skabe gode menneskelige relationer – især i områder hvor glæde, tryghed og fredelig sameksistens har svære kår.

Antal deltager: 8 – 1.000 pers.

Udbytte: 100 % garanti for latter. Stor intensitet og aktiv involvering fra alle deltagere.  Forøget indlæringskurve efter spillet.

Spillet: 

Alle spillere placeres deres prop med snor på midten af bordet. Det gælder om at være hurtig og undgå at få proppen fanget. En spiller slår med terningerne, og ved bestemte kombinationer, skal de øvrige deltagere forsøge at hive i deres snor, så propperne ikke bliver fanget. Spilleren, der slår med terningerne, skal derimod være hurtigt og forsøge at fange så mange propper som muligt.

Fordele:

– Større sandsynlighed for at konferencen vil blive husket positivt.

– Hurtig igangsættelse (kun 3 min). Short and sweet.

– Fungerer eminent som ice breaker på faglige konferencer

– Stor mulighed for at få gode billeder / video af alle deltagerne med smil.

– PlayProp Event Breaker kan bruges ved opstart som energizer, efter frokost (kritisk tidspunkt for indlæring) eller som afslutning, så dagen afsluttes med latter og godt humør.

Oplægsholder: Birger Norup Opfinder og udvikler af spillet, professionel foredragsholder.

PlayProp som Breaker:

Tid:  30 min. – eller 45 min.

Indhold: Kort introduktion om kommunikation, det at lave fejl og finde motivationen. Alle afprøver spillet og latteren ruller, afrunding.

Pris: Fra kr. 3.000,- ex moms / transport

PlayProp som indslag ved konference, kickoff, gå hjem møder:

Tid:  Fra 1 time til 1½ time

Indhold: Emner som fokus, gamification, neuroscience og klar kommunikation. Hvordan perfomer vi bedst som team, hvad sker der, når vi laver fejl og hvordan bibeholder man motivationen?  Alle afprøver spillet og får et godt grin.

Pris: Fra kr. 5.000,- ex moms / transport

Læs mere på playprop.com og bestil spillet her. Du er velkommen til at kontakte os hos Danske Konferencecentre for booking af mødelokale og tips til team-building øvelser.

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG