KATEGORI: Partnernyheder

Stella Maris er ny partner hos Danske Konferencecentre

15. December 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Stella Maris ligger direkte ud til idylliske Svendborg Sund. En enestående placering med ro og plads omkring jer er perfekt til at danne rammen for alt fra møder og konferencer til businessevents og fester for de kvalitetsbevidste gæster.

En konference på Stella Maris er nærvær og kvalitet fra start til slut med morgenmad, frokost, løbende forplejning henover dagen og lækker aftenmenu med 2 til 7 retter. Hele dagen er der kaffe og te, Isvand med og uden brus, skiftende frisk frugt og forskellig snack forplejning såvel som kage og en sund valgmulighed.

Den separate mødebygning Direktørboligen ligger i direkte forlængelse af hovedbygningen, og med sin ro og komfort indbydes der til fordybelse. Direktørboligen indeholder et stort konferencelokale og to mindre mødelokaler, alle fuldt udstyret med professionelle hjælpemidler og medplads til op til 80 mødedeltagere samlet (op til 40 i øer) i ét lokale. Er der behov for yderligere grupperum, kan vores skønne stuer og lounge i hovedbygningen benyttes. Frokost og aftenmenu serveres i restauranten med direkte udsigt til Svendborg Sund.

Stella Maris har 32 dobbeltværelser hvoraf de fleste har skøn havudsigt. Derudover er der 2 enkeltværelser og 2 suiter.

I har rig mulighed for sociale aktiviteter om det er sejlads på havet, ø-hop, smagninger, escape rooms, liveindslag eller noget helt sjette, så er hotellet klar til at hjælpe jer i mål med det, der bedst muligt støtter op om jeres baggrund for at samles.

Se flere billeder og info om Stella Maris på deres profil her. Danske Konferencecentre hjælper altid med at skræddersy jeres møder, arrangementer og fester – kontakt os gratis og uforpligtende her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG