KATEGORI: Partnernyheder

Stenstruplund: En perle på Fyn

22. August 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Midt på Fyn ligger et lille, eksklusivt og anderledes kursuscenter. Det eksklusive ligger bl.a. i at I har det hele for jer selv. Der er kun én kunde ad gangen, og I møder derfor ingen andre gæster. I bestemmer selv hvornår I vil spise, hvor I vil spise og hvor længe I vil blive om aftenen. Dette giver større fokus og nærvær. I kan bruge alle kroge og siddehjørner i huset som grupperum, Walk and Talk i den skønne have eller flytte undervisningen udenfor i gårdhaven.

Stenstruplund Kursuscenter er et moderne, familiedrevet, inspirerende og bæredygtigt kursuscenter. Værtsparret og indehaverne er Rikke og Martin Loeb. De driver stedet til daglig sammen med den dygtige stab af medarbejdere. Deres filosofi er at mennesker trives bedst, når de føler sig hjemme. Det handler om nærhed. Derfor har de indrettet hele stedet i en kreativ, uformel stil. Der er ingen tjenere i uniformer og I kommer hurtigt på fornavn med kokken. I møder hinanden og jer selv helt nede på jorden – med plads til begejstring.

Omgivelserne har meget større påvirkning på os end vi tror. Og de kan have stor betydning for vores udbytte af kursusdagene. Vi kender det i naturen. Det er svært at holde paraderne oppe og være distanceret i en skov.

På Stenstruplund har de skabt kreative og personlige rammer, der indbyder til at være åben. Overfor forandring og overfor hinanden. De har allieret sig med kunstmaler og scenograf Bruno MacDonald, som har været med til at skabe Stenstruplund tilbage i 2000. Ideen var at skabe et kursuscenter som ikke minder om et kursuscenter! Men føles som at være hjemme. Rammerne inviterer til at slappe af, sænke paraderne og løsne op. Det giver plads til de gode samtaler og de nye ideer.

Hør, hvad gæsterne siger om Stenstruplund:

”Jeg har som tidligere underviser i kommunikation og ledelse selv ofte stået og “ kæmpet” med et konferencelokale, der ville det modsatte af mig! Det skreg på alle måder anonymitet, ensretning og standard. Det kan være hårdt arbejde. Derfor har vi her skabt rammer, både ude og inde, der hvisker slap af, grin og lad dig overraske. Kom lidt ud af komfortzone. Tænk ud af boksen. Kom tættere på” siger Rikke Loeb.

”Det helt unikke ved Stenstruplund er summen af lokalernes stemning, medarbejdernes imødekommenhed og den fantastiske mad og de skønne udenomsarealer. Vi føler os ganske særligt forkælede.” Desiree Andersen, Kollegiet Vestergade

”Stenstruplund satte rammerne med varme, sjæl og imødekommenhed. Det er et anderledes sted at holde kurser end man normalt møder. Specielt og unikt.” Mathilde Nyvang, University College, Nordjylland

Læs mere om Stenstruplund og se flere billeder her på deres profil. Har du brug for et møde- eller konferencelokale så tag endelig kontakt til vores bookingspecialister i Danske Konferencecentre, så får du et gratis og uforpligtende tilbud på de bedste mødesteder til jer.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG