KATEGORI: Partnernyheder

Stenstruplund er ny partner hos Danske Konferencecentre

23. June 2022
Ditte Rønne Jakobsen

Stenstruplund er et familiedrevet kursuscenter med filosofien, at mennesker trives bedst, hvor de føler sig hjemme. Her er fokus på gæsternes nærhed og en stærk passion for bæredygtighed. Med naturskøn beliggenhed midt på Fyn er Stenstruplund ideel til jeres næste møde eller konference på op til 80 personer, hvor I kan få hele stedet for jer selv.

Stenstruplund er indrettet i en kreativ og uformel stil. I lejer en hel afdeling – eller hele huset – for jer selv. Hver afdeling har sin egen stil. I den store afdeling er stemningen fransk med et twist af Carl Larson. Store hvide sofaer, miljøvenlig pejs, gadelamper i værelsesgangen og vægmalerier på værelserne. Varmt, hjemligt og hyggeligt. På Stenstruplund kommer deres filosofi også til udtryk på de 23 værelser, der ikke har fjernsyn og minibar. Det er samværet og nærheden med kollegerne eller de andre gæster, som har første prioritet.

I bestemmer selv, hvornår I vil spise. Her er ingen tjenere i uniformer, og I kommer hurtigt på fornavn med kokken. Stenstruplund er netop skabt for at vise, at det personlige og uformelle ofte giver det bedste udbytte. Det får mennesker til at slappe af, og det skaber rum for den gode samtale. Køkkenet afspejler også filosofien om, at alle gæster skal føle sig “hjemme”. Maden er lavet fra bunden med lige dele kærlighed, passion og glæde – og ærlige råvarer.

Udover det økologiske sølvspisemærke arbejder Stenstruplund også passioneret og helhjertet hen mod at gøre jeres mødedage mere CO2-venlige. Køkkenet og alle drikkevarer er 99 % økologiske, og de er 80 % selvforsynende med blomster, urter, bær og frugt. Samtidig får køkkenet størstedelen af grøntsagerne fra en lokal avler 3 km fra kursuscenteret.

Stenstruplund råder over en stor parklignende have samt mindre gårdhaver med små hyggelige kroge og bænke. Der er rig mulighed for Walk and Talk samt små pauser til at få frisk luft. Ønsker I oplevelser, så tilbyder de Kok Amok – teambuilding med kokken. I kan også få undervisning indenfor Tango, Stomp m.m. eller udnytte seværdighederne i området bl.a. Egeskov Slot og Gorilla park – en klatrepark for voksne.

Læs mere om Stenstruplund her på deres profil og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af unikke og naturskønne mødesteder overalt i landet.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG