KATEGORI: Partnernyheder

Store planer: Odense Congress Center udvider massivt

18. May 2021
Ditte Rønne Jakobsen

Odenseanere, turister og konferencegæster kan se frem til flere overnatningsmuligheder i Odense. Det sker, når Odense Congress Center investerer massivt og mere end fordobler antallet af værelser.

Der er store planer og markante visioner på tegnebrættet, når Odense Congress Center skal sikre flere overnatningsmuligheder til Odense by.

Odense Congress Center mere end fordobler sin kapacitet, når hotellet udvider sine nuværende 109 værelser med 200 nye værelser.

Planen er, at vi i første omgang udvider hotellet med 200 værelser. Allerede nu går vi med tanker om, at den udvidelse sagtens kan blive større – eller måske vi endda udvider et andet sted i byen, siger Enrico Augustinus, adm. direktør i Odense Sport og Event.

En investering i Odense
Udvidelsen af Odense Congress Center er endnu en stor investering på hotel-fronten fra Odense Sport & Event. Tilbage i 2018 investerede koncernen i Odense Congress Center og fik dermed tilføjet 234 værelser til Odense midtby. Udbygningen af hotellet skal være med til at sikre, at Odense by kommer i spil, når store events og kongresser er i udbud landet over.

Det er nødvendigt med flere overnatningsmuligheder i Odense. Vi oplever, at Odense gang på gang bliver fravalgt, fordi hotelkapaciteten er for lille – selvom vi har en optimal geografisk placering. Det skal vi gøre noget ved, hvis byen skal kunne tiltrække de helt store kongresser, konferencer og events, siger Enrico Augustinus og fortsætter:

Overnatningsmuligheder er ofte en af de helt store faktorer, der afgør, om arrangørerne vælger en by til eller fra. Odense har i en årrække haltet efter en by som Aalborg, fordi vi simpelthen ikke har kunne matche deres antal af hotelværelser. Men med udvidelsen af Odense Congress Center, så runder Odense de magiske 1.500 værelser, og dermed kan vi give Aalborg kamp til stregen. Derfor er en investering i hotellet, konference afdelingen også en investering i Odense.

Afventer de sidste godkendelser
Tidsplanen for den planlagte udvidelse er stadig uklar, da Odense Sport & Event afventer de sidste godkendelser før, at udbygningen kan sendes i udbud.

Vi er så småt begyndt at trække i arbejdstøjet. Lokalplanen skal ændres, og den proces er godt i gang. Vi forventer ikke de store udfordringer eller bump på vejen – nu venter vi på en endelig tilbagemelding fra Odense Kommune, så byggeriet kan komme i gang, siger Enrico Augustinus og slutter: Og vi glæder os til at komme i gang

Fakta om Odense Congress Center

Odense Congress Center er en del af Odense Sport & Event A/S. Det er beliggende i forbindelse med Hotel Odense og Fyns største arena, Jyske Bank Arena. Hotellet har i dag 109 moderne værelser, og efter planen bliver kapaciteten udvidet med 200 værelser.

Læs mere om Odense Congress Center her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for booking af møder og konferencer.

Se video på TV2Fyn her

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG