KATEGORI: Partnernyheder

Største opdatering siden 90’erne: Trinity Hotel og Konference løfter sløret for stor nyhed i 2024 

8. January 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Snart vil Trinity Hotel og Konference løfte sløret for en fantastisk nyhed – en forfriskende, nyskabende visuel identitet, der vidner om vores konstante stræben efter innovation og æstetik. Fra det kommende årsskifte vil vores opdateringer omfatte en helt ny og forbedret hjemmeside, et spritnyt logo og et inspirerende slogan – “Hvor ekstra er standard”. 

Vores dybt forankrede ønske om at levere mere end blot en forbedret oplevelse har ført til denne visuelle transformation. Vi stræber efter at skabe en æstetik, der ikke bare taler til vores gæster, men også inspirerer vores medarbejdere, der hver dag løfter standarden på hotellet.  

“Vores nye visuelle identitet er en skabelse, der afspejler vores fokus på kvalitet og stil. Vi ønsker at skabe et miljø, hvor det ekstraordinære er det forventede. Dette gælder ikke kun for vores værdsatte gæster, men også internt blandt vores dedikerede kollegaer,” udtaler Camilla Tallerup, Hotel Direktør. 

Udover det æstetiske facelift vil vores besøgende opleve et nyt gastronomisk koncept og en intensiveret indsats for bæredygtighed. Vi stræber dagligt efter at gøre det lettere for vores gæster at træffe bevidste valg. Et af vores centrale tiltag inkluderer en reduktion på 50% i kødforbruget og en fordobling af vores grøntsagsindhold i køkkenet. Disse initiativer og mange flere detaljer kan læses i vores ESG-rapport, som du finder på vores nye hjemmeside her

Tag med os på en virtuel rundtur på vores nye hjemmeside, www.trinity.dk, fra starten af januar 2024. Her vil du blive præsenteret for en frisk æstetik og en inspirerende gennemgang af vores faciliteter. Trinity Hotel og Konference er destinationen for møder uden for kontoret, konferencer samt firmafester og kurser. 

Læs mere om mødefaciliteter på Trinity her – og kontakt os for tilbud på møde- og konference lokaler her.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG