KATEGORI: Partnernyheder

Studentermedhjælper til marketing- og ad hoc opgaver

20. January 2018
Ditte Rønne Jakobsen

Er du i gang med en uddannelse inden for kommunikation eller marketing, og har du lyst til at arbejde med tekstproduktion, nyhedsbreve, sociale medier og diverse ad-hoc opgaver, så er det måske dig, vi leder efter?

 

Danske Konferencecentre er en bookingportal med mere end 100 møde- og konferencesteder, som er i rivende udvikling både strategisk og omsætningsmæssigt, og derfor har vi brug for en studentermedhjælper, som kan hjælpe os 10-15 timer om ugen. Du bliver en del af et team på 8 folk med høj energi og fart på, der arbejder godt sammen og har succes med det, vi gør.

Som studentermedhjælper hos Danske Konferencecentre vil du bl.a. komme til at arbejde med:

  • Tekstproduktion i form af blogindlæg og salgs- og marketingmaterialer
  • Løbende opdatering af website, primært på vores blog
  • Løbende opdatering af SoMe kanaler herunder Facebook, Linkedin og Instagram
  • Ad hoc opgaver såsom varebestilling, datavask, hjælp til diverse events og andet forefaldende kontorarbejde.

Din profil:

Du studerer måske kommunikation eller marketing på CBS eller CPH Business og er klar til at prøve dine fag af i praksis, og så er du engageret, har flair og interesse for digitale medier og er fleksibel. Det er vigtigt, at du kan lide og er god til tekstproduktion, da en del af dit arbejde vil være at skrive blogindlæg om vores møde- og konferencecentre, nye tiltag og om Danske Konferencecentre.

Arbejdspladsen ligger i Birkerød og vi er fleksible med fordelingen af timerne, så længe de ligger inden for vores åbningstid 8.30-16.00.

Er du den rette til jobbet? Så send dit CV og din ansøgning inden 15. februar 2018 til vores digitale marketingkonsulent Anne Albrekt på anne@dkbs.dk. Har du spørgsmål til stillingen kan du ringe til Anne på 40 20 50 28.

Du kan læse mere om Danske Konferencecentre lige her.

 

 

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG