KATEGORI: Partnernyheder

Styrk fællesskabet med LEGO® mosaikker!

13. May 2024
Ditte Rønne Jakobsen

Oplev en helt særlig aktivitet, der forener jeres virksomhed, afdeling eller team på en unik måde! På LEGOLAND Hotel & Conference kan I skabe jeres logo, værdier eller noget helt tredje i et samlet billede lavet af legoklodser.

Med fælles hjælp og kreativitet vil I som et samlet hold skabe et fantastisk billede. Det kan være et symbol på jeres nye produkt, et mindeværdigt øjeblik fra en konference eller måske endda jeres virksomheds værdier! Hver enkelt deltager får tildelt en lille del af det store billede, og ved at følge vores vejledning vil I på magisk vis se, hvordan jeres individuelle bidrag smelter sammen til et imponerende kunstværk.

Denne proces er ikke blot en sjov og kreativ aktivitet, men også en fantastisk måde at engagere og samle alle deltagerne på.

Når alle klodserne er bygget, vil de blive samlet på en ramme, der også er konstrueret af LEGO® klodser. Og så, i et øjeblik af fællesskab og spænding, vil det endelige billede afsløres – en perfekt kulmination på jeres indsats og teamwork.

Men det stopper ikke her!

Det færdige mosaikbillede kan efterfølgende tilkøbes, så I har mulighed for at tage jeres unikke mesterværk med hjem. Forestil jer at have dette imponerende stykke LEGO® kunst på kontoret eller i receptionen – et evigt symbol på jeres samarbejde og stolthed.

Så hvorfor ikke skabe et mindeværdigt event for jer og jeres team?

Det er ikke kun sjovt og givende, det er også en aktivitet, der vil styrke jeres fællesskab og efterlade jer med et unikt kunstværk, som I vil værdsætte i mange år fremover.

Læs mere om konceptet her og læs mere om LEGOLAND Hotel & Conference her!

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG