KATEGORI: Partnernyheder

Styrk samarbejdet til havs med Marienlyst Matchrace

5. May 2022
Ditte Rønne Jakobsen

I kan nu også styrke samarbejdet med en dag på vandet, når jeres konference finder sted på Marienlyst Strandhotel. Hotellet har nemlig indgået et samarbejde med Helsingør Sejlklub og kommer derfor fremover til at kunne tilbyde teambuilding til havs.

På Marienlyst Strandhotel har de glædet sig meget til at kunne præsentere et helt nyt teambuldingskoncept. De har nemlig netop indgået et samarbejde med Helsingør Sejlklub og kommer fremover til at kunne tilbyde Marienlyst Matchrace. Konceptet bliver en del af en allerede bred portefølje af teambuldingaktiviteter for hotellets konferencegæster og kommer til at bringe endnu en lokal aktør i spil. Sejladsen kræver koncentration og en høj grad af samarbejde, og giver et stort kendskab til, hvordan forskelligheder kan styrke jeres samarbejde og kan ideelt anvendes til relevante problematikker fra hverdagen.

Med Marienlyst Matchrace vil I som konferencegæster ligeledes hurtigt opleve vigtigheden af skarp kommunikation, så budskabet står klart for modtageren, så I sikrer jer, at I som team når målet. Det giver tilmed mulighed for at nyde en sjov og lærerig dag på vandet med kollegerne.

”Vi har glædet os meget til i endnu højere grad at kunne bringe vores unikke beliggenhed ved havet i spil og bruge alle de muligheder, som havet har. Og så tilmed gennem et samarbejde med en af byens lokale aktører. Det bliver nu fremover muligt både at nyde en dag med vind i håret og sol i ansigtet – alt imens samarbejdet bliver styrket,” fortæller Karina Horsbøl, der er salgsdirektør på Marienlyst Strandhotel.

Læs mere om Marienlyst Strandhotel her og kontakt os hos Danske Konferencecentre for personlig hjælp til booking af dit næste konferencested.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG