KATEGORI: Partnernyheder

Succesfuld konference med Covid19 afstand afholdt i Øksnehallen

20. October 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Kan det lade sig gøre at afholde en stor konference for 450 gæster i sikre og trygge rammer lige nu? Ja, det beviste CPH Conference, der tog højde for blandt andet skiltning, indeklima og gruppeinddeling af gæster ved en stor konference i Øksnehallen.

”Vi havde en helt igennem fantastisk afvikling med 450 gæster fra en stor dansk interesseorganisation” fortæller Caroline Koren Raffensøe, projektleder i Øksnehallen, en del af CPH Conference i København.

I tæt samarbejde med arrangøren og CPH Conferences faste leverandører, planlagde konference-teamet fra Øksnehallen en eftermiddag, hvor de ikke alene tog udgangspunkt i de officielle regler og guidelines, men også fik alt det med, som som kunden ønskede sig.

”Jeg er uden tvivl blevet klogere på mulighederne, i en tid der kræver, at vi tænker anderledes. Billederne taler for sig selv, men vi deler selvfølgelig gerne ud af vores viden” slutter Caroline.

Dagen bød bl.a. på

  • Hybrid-arrangement: Live-stream fra plenum til kundens hjemmeside
  • Skærmløsning med LED, så vi kunne lufte mere ud og skabe ekstra godt indeklima
  • Skiltning og afmærkninger så ingen var i tvivl om afstand, retninger og regler
  • Indretning med god plads imellem de siddende gæsterne, både i plenum og pauseområder
  • Gruppeinddeling af gæster i designerede områder – alle vidste på forhånd hvor de hørte til, og vi undgik unødig kødannelse
  • Emballeret pauseforplejning og udskænkning fra afskærmede barer  

Øksnehallen råder over 5.500 m2 til 500 siddende gæster: Dvs. 10 m2 pr. person under afvikling som er langt mere end reglerne påbyder. Efter aftale med kunden, nedjusterede de til 450 gæster. Øksnehallen er godkendt til 500 siddende gæster.

Læs mere om CPH Conference her og kontakt vores mødeeksperter hos Danske Konferencecentre for booking af Covid19 venlige arrangementer – vi rådgiver jer om alle retningslinjer og muligheder for både små og store møder.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG