Tag din kollega med til beer makers dinner og smag det bedste fra Herslev Bryghus

9. april 2019
Ditte Rønne Jakobsen

Der er øl og god mad fredag den 3. maj på Glostrup Park Hotel til deres første beer makers dinner. I samarbejde med Herslev Bryghus tilbyder de en fantastiske aften, hvor I skal smage forskellige øl og øl typer. Deres dygtige køkkenteam har sammensat en menu, hvor retterne matcher øllet.

Glostrup Park Hotel har twistet begrebet winemakers dinner og har lavet en beer makers dinner! Udover en udsøgt 5-retters middag med øl, får I gode historier og fakta om øl-brygning. Det vil Lars Hare-Mortensen fra Herslev Bryghus give en smagsprøve på.

Aften starter kl 18.30:

  •         Velkomst
      Black Velvet med snack af masken fra Herslev Bryghus

·        Hø øl
Havtaske og sauce nage

·        Asparges hvedeøl
Dampet/grillet hvide asparges – asparges sifon – skinke

·        IPA & IDA
Grisebryst braiseret i ipa og æbler

·        Barley wine
3 oste fra Arla Unika med sprødt og sylt

·        Kaffe/te med sødt

Om Herslev Bryghus:

Herslev Bryghus er et gårdbryggeri beliggende på Toftegaard i landsbyen Herslev tæt ved Roskilde Fjord. Toftegaards 30 hektar er omlagt til økologisk drift, og grundlaget til ølproduktionen stammer fra bryghusets egne marker.

Herslev Bryghus har siden januar 2013 udelukkende produceret økologisk øl og det økologiske korn til basismalten kommer så vidt muligt fra gårdens egne økologiske marker.

Nøgleordene på Herslev Bryghus er kvalitet, rene økologiske råvarer og sporbarhed i produktionen. Udvikling og brygning af økologisk øl skal være sjovt og årstiderne inspirerer Bryghuset til udvikling af nye intense smagsoplevelser.  Og som de selv siger “vi laver øl, vi selv kan li’”.

OBS: Du tilmelder dig beer makers dinner ved at ringe på tlf. 43 22 18 06. Læs mere om tilmelding her.

Læs mere om Glostrup Park Hotel her og kontakt os Danske Konferencecentre for booking af mødelokaler og konferencer.

 
VIL DU KONTAKTES? – DET ER HELT UFORPLIGTENDE & NEMT