KATEGORI: Partnernyheder

Tag hjernen med til mødet – helt gratis

12. September 2017
Ditte Rønne Jakobsen

Der er ikke mange gratis glæder i livet, men her er én. Den 14. december inviterer Trinity Hotel & Konference Center til inspirationsforedrag om, hvordan vores hjerne påvirker os på godt og ondt i mødesituationer. Oplev hjerneforsker Saga Steinmann Madsen fra Brains and Business og møde- og interaktionsdesigner Hans Ravnkjær Larsen fra Cheche.

 

Tag med til et inspirationsforedrag, der ikke bare sætter gang i de små grå. Det handler om dem. Trinity Hotel & Konference Center inviterer til et foredrag, der inspirerer dig til at få det bedste ud af deltagerne både før, under og efter mødet.

Vores hjerner spiller ind på hvert eneste møde, vi går til. Nogle gange imod os, andre gange med os.

Hjerneforskeren

Lær af hjerneforsker Saga Steinmann Madsen fra Brains and Business, hvad der gør forskel, og få det bedste ud af hjernemassen hos dine mødedeltagerne før, under og efter mødet.

Saga Steinmann Madsen er Ing. Eks., HD og har specialiseret sig i adfærdspsykologi og neurofysiologi med fokus på innovation, udvikling og fremtidsforskning.

Møde- og interaktionsdesigneren

Møde- og interaktionsdesigner Hans Ravnkjær Larsen fra Cheche (og præsident i MPI Denmark) taler om mødedesign, Indoor Environment Quailty (IEQ), og faktorer, som påvirker os i mødelokalet.

Hans Ravnkjær Larsen er vært i Ignite Denmark, et forum for mennesker, der deler deres fortællinger om passion med andre. Han er desuden medstifter af Mødeindustriens Dag, et branchetiltag for mødeindustrien, og så sidder han i bestyrelsen for MPI Denmark, der er den danske gren af nonprofitforeningen Meeting Professionals International.

Ganske gratis – medmindre du pjækker

Arrangementet begynder med indtjekning, kaffe og rundstykker, og slutter med frokost, for de der har tid og lyst. Det hele er, som lovet i overskriften, ganske gratis, medmindre … du har meldt dig til, men bliver væk.

Arrangementet er valgt af deltagerne ved det seneste inspirationsforedrag på Trinity. Hvis du deltager, får du mulighed for at stemme på, hvad du gerne vil inspireres af næste gang.

Læs mere om inspirationsmødet og tilmeld dig her.

Du kan også læse mere om Trinity Hotel & Konference Center her, og du kan selvfølgelig kontakte os, hvis du vil vide mere om hvad de kan tilbyde dig.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG