KATEGORI: Partnernyheder

Tag med os på Planner Days 2020

20. January 2020
Ditte Rønne Jakobsen

Planner Days er årets konference for landets (bedste) mødeplanlæggere og – rådgivere. Til Planner Days bliver du ikke bare klogere på udviklingen i mødebranchen, du udbygger også dit professionelle netværk. Konferencen afholdes den 5. og 6. maj 2020 – denne gang i skønne Sønderborg. Under årets tema `Når møder går til grænsen´ vil Planner Days 2020 udforske grænserne for, hvad man kan i en mødesammenhæng. Og måske flytte dine grænser for, hvad du selv formår?

Den 5. og 6. maj 2020 samler Planner Days for femte gang landets mest ambitiøse mødeplanlæggere og -rådgivere, og denne gang skal grænserne for møder udforskes.

”Sønderborg og resten af det danske grænseland danner rammen for fejringen af 100 året for genforeningen, og derfor har vi valgt at det overordnede tema for dagene handler om det at gå til grænsen. Indholdet i årets program kommer til at flytte deltagernes grænser for, hvad man kan i en mødesammenhæng, men kommer forhåbentlig også til at flytte grænser for, hvad den enkelte deltager selv formår ”, siger Lars Hajslund, som er en del af virksomheden Brandstifter og medarrangør på Planner Days.

Tilmelding: https://plannerdays.dk/tilmeld/

Når Planner Days i år afvikles for femte gang, bliver det med mere end 100 mødeplanlæggere og -rådgivere. Interessen for arrangementet er stor og mange professionelle mødeplanlæggere har allerede søgt om deltagelse. Det koster 4.900 kr. at deltage, men hvert år tilbyder partnerne et begrænset antal gratis pladser. Mødeplanlæggere der ønsker at ansøge om en plads kan gøre det på www.plannerdays.dk/tilmeld/

Årets program er en kombination af faglige oplæg, netværk og hands-on træning. På listen over oplægsholdere er bl.a. Mads Qwist, ekspert i mentalt design, og Bente Dalsbæk, som er forfatter til flere bøger og mangeårig iagttager af og foredragsholder om mødet mellem kulturer. Til Planner Days er deltagernes faglig udvikling i centrum og hele tiden med fokus på at skabe bedre møder.

Fakta om Planner Days

  • Planner Days finder sted den 5. og 6. maj 2020 i Sønderborg.
  • Planner Days arrangeres af Danske Konferencecentre, Brandstifter og OrgaNicer og i samarbejde med en værtsby. Bag værtskabet i 2020 står Sønderborg med en række lokale hotelpartnere.
  • Planner Days scorer højt i deltagernes tilfredshed med arrangementet. I 2019 vurderede deltagerne arrangementet til 4,48 på en 5 trinsskala.
  • Du kan læse mere om arrangementet her og se en stemningsvideo fra Planner Days 2019 her.

Læs meget mere og tilmeld dig på www.plannerdays.dk 

Se program: https://plannerdays.dk/program/

For yderligere oplysninger kontakt Marlene H. Sylvester-Hvid, Danske Konferencecentre på +45 26 77 18 32 eller Lars Hajslund på +45 20 76 67 88.

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG