KATEGORI: Planner days

Tag med på Eventyrlige Planner Days 2023 i Odense!

11. January 2023
Ditte Rønne Jakobsen

Danmarks bedste mødeplanlæggere og mødesteder samles på Fyn den 16. og 17. maj 2023 med læring, netværk og lokale oplevelser i Odense.

Her skal vi sammen, udforske en transformeret by og dykke ned i fortællingerne byen er bygget på. Programmet er igen i år, toppet med inspirerende keynotes, faglige workshops og mulighed for at lære en masse spændende nye mennesker fra mødebranchen at kende.

Når Planner Days i år afvikles for sjette gang, bliver det med 80-100 mødeplanlæggere og -rådgivere. Interessen for arrangementet er stor og mange professionelle mødeplanlæggere har allerede søgt om deltagelse. Det koster 4.900 kr. at deltage, men hvert år tilbyder partnerne et begrænset antal gratis pladser.

Mødeplanlæggere der ønsker at ansøge om en plads, kan gøre det på www.plannerdays.dk/tilmeld/

”Odense er en by i stor forandring i disse år, med nyt H.C. Andersen Hus, omdannet bymidte, letbane mv. Vi er glade for at Planner Days kommer til Odense i 2023, så vi får mulighed for at vise byen frem og inspirere til fremtidige møder og konferencer i Odense”, siger Joost Nijhoff, Kontorchef Vækst & Turisme i Odense Kommune.

Fakta om Planner Days

  • Planner Days finder sted den 16. og 17. maj 2023 i Odense.
  • Planner Days arrangeres af Danske KonferencecentreCLICK Institute og OrgaNicer i samarbejde med en værtsby. Bag værtskabet i 2023 står VisitOdense sammen med Odense CongresCenter, Frederik VI´s Hotel og First Hotel Grand.
  • Planner Days scorer højt i deltagernes tilfredshed med arrangementet. I 2022 vurderede deltagerne arrangementet til 4,7 på en 5trinsskala.
  • Tidligere har Silkeborg, Vejle, Fredericia/Middelfart, Svendborg/Sydfyn og Sønderborg været værter.
  • Hvert år deltager mellem 100 – 150 deltagere på Planner Days.
  • Du kan læse mere om arrangementet her og se en stemningsvideo fra Planner Days 2022 her.

For yderligere oplysninger kontakt Marlene H. Sylvester-Hvid på +45 26 77 18 32 eller Lars Hajslund på +45 20 76 67 88. www.plannerdays.dk

 
INDHENT TILBUD TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT? – UDFYLD FORMULAREN, SÅ KONTAKTER VI DIG